Автомобилски еднорог кој не знаевте дека постои (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Порше 924 е еден од помалку (за некои дури најмалку) посакуваните модели кои дошле од Штутгарт, но овој конкретен модел го заслужува вашето внимание, сѐ додека можете да ја „голтнете“ високата продажна цена. Од време на време Порше прави специјални лимитирани серии на своите спортски модели како 964 карера РС или 911 Р и ова е еден од тие модели. Запознајте