притисни ентер »

Детали за бебенцето оставено во Топанско - До него била и папочната врвца

Детали за бебенцето оставено во Топанско - До него била и папочната врвца

Новородено бебе било пронајдено вчера во населбата Топнаско Поле, потврдува МВР. - Вчера во 11:45 часот во СВР Скопје, од граѓанин било пријавено дека на булеварот „Македонско-косовска бригада“, во тревник пред куќите, имало бебе кое плачело. Од екипа на Итна медицинска помош бебето било однесено во Детската клиника, јавуваат од МВР. За среќа, било

МВР со детали: Во тревник пред куќа пронајдено новороденче во Топанско Поле

МВР со детали: Во тревник пред куќа пронајдено новороденче во Топанско Поле

Новородено бебе било пронајдено вчера во населата Топнаско Поле, потврдува МВР. Вчера во 11:45 часот во СВР Скопје, од граѓанин било пријавено дека на бул. „Македонско-косовска бригада“, во тревник пред куќите, имало бебе кое плачело. Од екипа на Итна медицинска помош бебето било однесено во Детската клиника и било во добра здравствена состојба. Идентитетот

МВР со детали: Во тревник пред куќа пронајдено новороденче во Топанско Поле

МВР со детали: Во тревник пред куќа пронајдено новороденче во Топанско Поле

Новородено бебе било пронајдено вчера во населата Топнаско Поле, потврдува МВР. Вчера во 11:45 часот во СВР Скопје, од граѓанин било пријавено дека на бул. „Македонско-косовска бригада“, во тревник пред куќите, имало бебе кое плачело. Од екипа на Итна медицинска помош бебето било однесено во Детската клиника и било во добра здравствена состојба. Идентитетот

Еднодневно бебе оставено во парк во Топанско поле

Еднодневно бебе оставено во парк во Топанско поле

Embedded video for Еднодневно бебе оставено во парк во Топанско поле Бебе без облека вчера било оставено во тревник во Топанско Поле. Најверојатно мајката само што го родила го напуштила. Новороденчето било оставено во паркот до булеварот Македонско Косовска Бригада. До него била и папочната врвка. Бебето како плаче го забележал случаен минувач кој

Бебе најдено на улица во Топанско поле

Бебе најдено на улица во Топанско поле

Новороденче вчера било најдено на тротоар во скопската населба Топанско поле. Случаен минувач, кој го видел новороденчето, веднаш пријавил во полиција, по што бебето било пренесено во комплексот Клиники. „На Клиниката за детски болести вчера со возило на итна медицинска помош е донесено новородено најдено во една скопска населба. Се работи за машко

Најденото новороденче од Топанско поле сместено на Клиниката за детски болести

Најденото новороденче од Топанско поле сместено на Клиниката за детски болести

На Клиниката за детски болести вчера со возило на итна медицинска помош е донесено новородено најдено во скопската населба Топанско поле. – Се работи за машко новородено, со родилна тежина 2.400 гр, згрижено е на одделот за неонатологија, неговата здравствена состојба е добра, превземени се сите неопходни мерки за вакви случаеви, соопштија од Клиниката

Најденото новороденче сместено на Клиниката за детски болести

Најденото новороденче сместено на Клиниката за детски болести

На Клиниката за детски болести вчера со возило на итна медицинска помош е донесено новородено најдено во скопската населба Топанско поле. – Се работи за машко новородено, со родилна тежина 2.400 гр, згрижено е на одделот за неонатологија, неговата здравствена состојба е добра, превземени се сите неопходни мерки за вакви случаеви, соопштија од Клиниката

На детска клиника донесено напуштено бебе, здравствената состојба му е добра

На детска клиника донесено напуштено бебе, здравствената состојба му е добра

Клиниката за детски болести соопшти дека вчера кај нив со возило на Итна медицинска помош било донесено напуштено бебе. „На Клиниката за детски болести вчера со возило на итна медицинска помош е донесено новородено најдено во една скопска населба. Се работи за машко новороденче, со родилна тежина 2.400 грама. Новороденчето е згрижено на одделот за

МВР со детали: Во тревник пред куќа пронајдено новороденче во Топанско Поле

МВР со детали: Во тревник пред куќа пронајдено новороденче во Топанско Поле

МВР со детали: Во тревник пред куќа пронајдено новороденче во Топанско Поле Новородено бебе било пронајдено вчера во населата Топнаско Поле, потврдува МВР. Вчера во 11:45 часот во СВР Скопје, од граѓанин било пријавено дека на бул. „Македонско-косовска бригада“, во тревник пред куќите, имало бебе кое плачело. Од екипа на Итна медицинска помош бебето

Бебе најдено на улица во Топанско поле

Бебе најдено на улица во Топанско поле

Новороденче вчера било најдено на тротоар во скопската населба Топанско поле. Случаен минувач, кој го видел новороденчето, веднаш пријавил во полиција, по што бебето било пренесено во комплексот Клиники. „На Клиниката за детски болести вчера со возило на итна медицинска помош е донесено новородено најдено во една скопска населба. Се работи за машко

Бебе најдено на улица во Топанско поле

Бебе најдено на улица во Топанско поле

Новороденче вчера било најдено на тротоар во скопската населба Топанско поле. Случаен минувач, кој го видел новороденчето, веднаш пријавил во полиција, по што бебето било пренесено во комплексот Клиники. „На Клиниката за детски болести вчера со возило на итна медицинска помош е донесено новородено најдено во една скопска населба. Се работи за машко

Штотуку родено бебе оставено на тревник во Скопје

Штотуку родено бебе оставено на тревник во Скопје

Штотуку родено бебе вчера е пронајдено во скопската населба Топанско Поле. Минувач го пронашол бебето во тревата и случајот го пријавил во полиција. Бебето потоа со возило на брза помош е пренесено во клиничкиот центар „Мајка Тереза“. Од Клиниката за детски болести информираа дека бебето сега е во добра состојба. За настанот се запознаени социјалните

Новороденче пронајдено на тротоар во Топанско поле

Новороденче пронајдено на тротоар во Топанско поле

Бебебто вчера со возило на итната медицинска помош во попладневните часови било однесено на  Детската клиника. Било сосема голо, како и што било оставено во треват, и веднаш било ставено во инкубатор по што му била дадена и соодветна терапија, појаснува директорката на  Детска клиника, Катаерина Ставриќ во телефонски разговор за Канал 5. Вели дека

Најденото новороденче сместено на Клиниката за детски болести

Најденото новороденче сместено на Клиниката за детски болести

На Клиниката за детски болести вчера со возило на итна медицинска помош е донесено новородено најдено во скопската населба Топанско поле. – Се работи за машко новородено, со родилна тежина 2.400 гр, згрижено е на одделот за неонатологија, неговата здравствена состојба е добра, превземени се сите неопходни мерки за вакви случаеви, соопштија од Клиниката

МВР со детали: Во тревник пред куќа пронајдено новороденче во Топанско Поле

МВР со детали: Во тревник пред куќа пронајдено новороденче во Топанско Поле

Новородено бебе било пронајдено вчера во населата Топнаско Поле, потврдува МВР. Вчера во 11:45 часот во СВР Скопје, од граѓанин било пријавено дека на бул. „Македонско-косовска бригада“, во тревник пред куќите, имало бебе кое плачело. Од екипа на Итна медицинска помош бебето било однесено во Детската клиника и било во добра здравствена состојба. Идентитетот

Најденото новороденче сместено на Клиниката за детски болести

Најденото новороденче сместено на Клиниката за детски болести

На Клиниката за детски болести вчера со возило на итна медицинска помош е донесено новородено најдено во скопската населба Топанско поле. – Се работи за машко новородено, со родилна тежина 2.400 гр, згрижено е на одделот за неонатологија, неговата здравствена состојба е добра, превземени се сите неопходни мерки за вакви случаеви, соопштија од Клиниката

Скопје: Машко новороденче најдено во Топанско поле е сместено на детската клиника

Скопје: Машко новороденче најдено во Топанско поле е сместено на детската клиника

На Клиниката за детски болести вчера со возило на итна медицинска помош е донесено новородено најдено во скопската населба Топанско поле. – Се работи за машко новородено, со родилна тежина 2.400 гр, згрижено е на одделот за неонатологија, неговата здравствена состојба е добра, превземени се сите неопходни мерки за вакви случаеви, соопштија од Клиниката

Новороденче најдено во парк во Топанско поле, се трага по мајката

Новороденче најдено во парк во Топанско поле, се трага по мајката

Скопје, 15 мај 2019 (МИА) – На Клиниката за детски болести вчера со возило на итна медицинска помош е донесено новородено бебе, најдено во скопската населба Топанско поле. – Се работи за машко новородено, со родилна тежина 2.400 гр, згрижено е на одделот за неонатологија, неговата здравствена состојба е добра, преземени се сите неопходни мерки за вакви

МВР со детали за пронајдено новороденче во Топанско Поле - идентитетот на бебето и мајката се уште е непознат

МВР со детали за пронајдено новороденче во Топанско Поле - идентитетот на бебето и мајката се уште е непознат

Новородено бебе било пронајдено вчера во населата Топнаско Поле, потврдува МВР. Вчера во 11:45 часот во СВР Скопје, од граѓанин било пријавено дека на бул. „Македонско-косовска бригада“, во тревник пред куќите, имало бебе кое плачело. Од екипа на Итна медицинска помош бебето било однесено во Детската клиника и било во добра здравствена состојба. Идентитетот