притисни ентер »

Утре без вода дел од општина Аеродром

Утре без вода дел од општина Аеродром

Утре без вода дел од општина Аеродром Поради промена на затворач на водоводна мрежа со пречник 150 мм на булевар АСНОМ бр. 68 во населба Аеродром, без водоснабдување утре од 09:00 часот до завршување на интервенцијата, ќе останат корисниците од истиот булевар од бр. 22 до бр. 68 во општина Аеродром.

Утре прекин на водоснабдувањето во Аеродром

Утре прекин на водоснабдувањето во Аеродром

На ден 14.11.2019  поради  промена  на шибер од ф 150мм на ул.  Бул. Асном  68  во населбата Аеродром, прекин на водоснабдување  ќе имаат корисниците од  ул. Бул. Асном од бр.22 до бр.68  од 09:00часот до  завршување

Утре без вода дел од Аеродром

Утре без вода дел од Аеродром

Поради промена на затворач на водоводна мрежа со пречник 150 мм на булевар АСНОМ бр. 68 во населба Аеродром, без водоснабдување утре од 09:00 часот до завршување на интервенцијата, ќе останат корисниците од истиот булевар од бр. 22 до бр. 68 во општина Аеродром.

Без вода утре дел од корисниците на Јане Сандански во Аеродром

Без вода утре дел од корисниците на Јане Сандански во Аеродром

Поради промена на затворачи на бул. Јане Сандански 51, прекин на водоснабдување ќе имаат корисниците на од зграда бр.15 до бр.83. Од ЈП Водовод и Канализација сме известени дека на 13.11.2019 година (среда) поради промена на затворачи на бул. Јане Сандански 51, прекин на водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од булеварот – од зграда бр.15 до бр