притисни ентер »

Бебе изгризано во градинка во Центар - родителите револтирани бараат правда

Бебе изгризано во градинка во Центар - родителите револтирани бараат правда

Истрауматизирана мајка, чиешто единаесетмесечно бебе оди во градинка во Центар, ја објави својата голгота на Фејсбук, барајќи помош за правно да го истера слчајот до крај. Таа е револтирана од односот на градинката и воспитувачките, кои кога ѝ го дале детето, рекле дека нешто го полазило. Вистината е сосема друга и пострашна. Девојчето било исзгризано

Мајка на 11-месечно бебе вчера преживеала вистинска траума во скопска градинка

Мајка на 11-месечно бебе вчера преживеала вистинска траума во скопска градинка

Мајка на 11-месечно бебе вчера преживеала вистинска траума. Имено по земањето на своето бебе од една скопска градинка, каде и било посочено дека „е полазено од инсект“, таа поминува цел ден по болници за испитување на здравствената состојба на малечкото, кое гледа дека е гризено, драскано и со удар на главата. Еве ја нејзината приказна, ставена на

Мајка на 11-месечно бебе вчера преживеала вистинска траума во скопска градинка

Мајка на 11-месечно бебе вчера преживеала вистинска траума во скопска градинка

Мајка на 11-месечно бебе вчера преживеала вистинска траума. Имено по земањето на своето бебе од една скопска градинка, каде и било посочено дека „е полазено од инсект“, таа поминува цел ден по болници за испитување на здравствената состојба на малечкото, кое гледа дека е гризено, драскано и со удар на главата. Еве ја нејзината приказна, ставена на

Бебе изгризано, воспитувачките лажат и не чувствуваат вина - хорор во градинка во Центар

Бебе изгризано, воспитувачките лажат и не чувствуваат вина - хорор во градинка во Центар

Истрауматизирана мајка, чиешто единаесетмесечно бебе оди во градинка во Центар, ја објави својата голгота на Фејсбук, барајќи помош за правно да го истера слчајот до крај. Таа е револтирана од односот на градинката и воспитувачките, кои кога ѝ го дале детето, рекле дека нешто го полазило. Вистината е сосема друга и пострашна. Девојчето било исзгризано

Мајка на 11-месечно бебе вчера преживеала вистинска траума во скопска градинка

Мајка на 11-месечно бебе вчера преживеала вистинска траума во скопска градинка

Мајка на 11-месечно бебе вчера преживеала вистинска траума. Имено по земањето на своето бебе од една скопска градинка, каде и било посочено дека „е полазено од инсект“, таа поминува цел ден по болници за испитување на здравствената состојба на малечкото, кое гледа дека е гризено, драскано и со удар на главата. Еве ја нејзината приказна, ставена на