притисни ентер »

ШВЕРЦЕРСКА ОДЛУКА НА РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари

ШВЕРЦЕРСКА ОДЛУКА НА РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари

Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари. Ова е второ покачување на цените на горивата оваа недела, откако на 5 април беа веќе еднаш покачени. Ова е 4 денари покачување за една недела. Ова е преседан и сигнализира дека власта не знае како да го полни буџетот па удира по народот велат од ВМРО-ДПМНЕ. –

ВМРО-ДПМНЕ: Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари

ВМРО-ДПМНЕ: Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари

Од опозициската ВМРО-ДПМНЕ реагираат на одлуката на Регулаторната комисија за енергетика за промената на цените на нафтените деривати . „Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари.Ова е второ покачување на цените на горивата оваа недела, откако на 5 април беа веќе еднаш покачени. Ова е 4 денари покачување

ШВЕРЦЕРСКА ОДЛУКА НА РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари

ШВЕРЦЕРСКА ОДЛУКА НА РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари

Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари. Ова е второ покачување на цените на горивата оваа недела, откако на 5 април беа веќе еднаш покачени. Ова е 4 денари покачување за една недела. Ова е преседан и сигнализира дека власта не знае како да го полни буџетот па удира по народот велат од ВМРО-ДПМНЕ. –

Бензините поскапуваат за половина денар, дизелот и екстра лесното масло со исти цени

Бензините поскапуваат за половина денар, дизелот и екстра лесното масло со исти цени

Малопродажните цени на бензините еуросупер БС-95 и еуросупер БС-98 од вечерва на полноќ се зголемуваат за 0,50 денари за литар, додека цената на еуродизелот се зголемува за 3 денари за литар, соопшти доцна попладнево Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги . Во исто време цената на екстра лесното масло за домаќинство ЕЛ-1 се зголемува за

Од полноќ бензините поскапуваат

Од полноќ бензините поскапуваат

Малопродажните цени на бензините еуросупер БС-95 и еуросупер БС-98 од вечерва на полноќ се зголемуваат за 0,50 денари за литар, додека цената на еуродизелот се зголемува за 3 денари за литар, соопшти доцна попладнево Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги (РКЕ). Во исто време цената на екстра лесното масло за домаќинство ЕЛ-1 се зголемува

ВМРО-ДПМНЕ: Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени

ВМРО-ДПМНЕ: Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени

Ова е второ покачување на цените на горивата оваа недела, откако на 5 април беа веќе еднаш покачени. Ова е 4 денари покачување за една недела. Ова е преседан и сигнализира дека власта незнае како да го полни буџетот па удира по народот. Партиската испостава на Заев, која го регулира енергетскиот пазар ги покачи цените на горивата во сред недела, на

ВМРО-ДПМНЕ: Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари

ВМРО-ДПМНЕ: Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари

ВМРО-ДПМНЕ: Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари, се вели во партиското соопштение на опозициската ВМРО-ДПМНЕ. -Ова е второ покачување на цените на горивата оваа недела, откако на 5 април беа веќе еднаш покачени

ВМРО-ДПМНЕ: Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари

ВМРО-ДПМНЕ: Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари

Од опозициската ВМРО-ДПМНЕ реагираат на одлуката на Регулаторната комисија за енергетика за промената на цените на нафтените деривати . „Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари.Ова е второ покачување на цените на горивата оваа недела, откако на 5 април беа веќе еднаш покачени. Ова е 4 денари покачување

Бензините поскапуваат за половина денар, дизелот и екстра лесното масло со исти цени

Бензините поскапуваат за половина денар, дизелот и екстра лесното масло со исти цени

Малопродажните цени на бензините еуросупер БС-95 и еуросупер БС-98 од вечерва на полноќ се зголемуваат за 0,50 денари за литар, додека цената на еуродизелот се зголемува за 3 денари за литар, соопшти доцна попладнево Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги . Во исто време цената на екстра лесното масло за домаќинство ЕЛ-1 се зголемува за

ВМРО-ДПМНЕ: Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари

ВМРО-ДПМНЕ: Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари

Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари. Ова е второ покачување на цените на горивата оваа недела, откако на 5 април беа веќе еднаш покачени. Ова е 4 денари покачување за една недела. Ова е преседан и сигнализира дека власта незнае како да го полни буџетот па удира по народот. Партиската испостава на

Од полноќ бензините поскапуваат

Од полноќ бензините поскапуваат

Малопродажните цени на бензините еуросупер БС-95 и еуросупер БС-98 од вечерва на полноќ се зголемуваат за 0,50 денари за литар, додека цената на еуродизелот се зголемува за 3 денари за литар, соопшти доцна попладнево Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги (РКЕ). Во исто време цената на екстра лесното масло за домаќинство ЕЛ-1 се зголемува

Бензините поскапуваат за половина денар, дизелот и екстра лесното масло со исти цени

Бензините поскапуваат за половина денар, дизелот и екстра лесното масло со исти цени

Малопродажните цени на бензините еуросупер БС-95 и еуросупер БС-98 од вечерва на полноќ се зголемуваат за 0,50 денари за литар, додека цената на еуродизелот се зголемува за 3 денари за литар, соопшти доцна попладнево Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги . Во исто време цената на екстра лесното масло за домаќинство ЕЛ-1 се зголемува за

Бензините поскапуваат за половина денар, дизелот и екстра лесното масло сега ќе чинат исто

Бензините поскапуваат за половина денар, дизелот и екстра лесното масло сега ќе чинат исто

Малопродажните цени на бензините еуросупер БС-95 и еуросупер БС-98 од вечерва на полноќ се зголемуваат за 0,50 денари за литар, додека цената на еуродизелот се зголемува за 3 денари за литар, соопшти доцна попладнево Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги (РКЕ). Во исто време цената на екстра лесното масло за домаќинство ЕЛ-1 се зголемува

ВМРО-ДПМНЕ: Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари

ВМРО-ДПМНЕ: Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари

Од опозициската ВМРО-ДПМНЕ реагираат на одлуката на Регулаторната комисија за енергетика за промената на цените на нафтените деривати. „Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари.Ова е второ покачување на цените на горивата оваа недела, откако на 5 април беа веќе еднаш покачени. Ова е 4 денари покачување

ВМРО-ДПМНЕ: Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари

ВМРО-ДПМНЕ: Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари

Од опозициската ВМРО-ДПМНЕ реагираат на одлуката на Регулаторната комисија за енергетика за промената на цените на нафтените деривати. „Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари.Ова е второ покачување на цените на горивата оваа недела, откако на 5 април беа веќе еднаш покачени. Ова е 4 денари покачување

Нов ценовен шок: За една недела два пати поскапуваат горивата, дизелот поскап и за 3 денари

Нов ценовен шок: За една недела два пати поскапуваат горивата, дизелот поскап и за 3 денари

Малопродажните цени на бензините еуросупер БС-95 и еуросупер БС-98 од вечерва на полноќ се зголемуваат за 0,50 денари за литар, додека цената на еуродизелот се зголемува за 3 денари за литар, соопшти доцна попладнево Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги (РКЕ). Во исто време цената на екстра лесното масло за домаќинство ЕЛ-1 се зголемува

ВМРО-ДПМНЕ: Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари

ВМРО-ДПМНЕ: Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари

72 Споделувања Share Tweet Шверцерска одлука на РКЕ – вака опозициската ВМРО-ДПМНЕ ја карактеризира одлуката на Регулаторната комисија за енергетика да ги поскапи бензините за 3 денари, објавена непосредно пред да започне полицискиот час. „Ова е второ покачување на цените на горивата оваа недела, откако на 5 април беа веќе еднаш покачени. Ова е 4 денари

Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари

Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари

Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари. Ова е второ покачување на цените на горивата оваа недела, откако на 5 април беа веќе еднаш покачени. Ова е 4 денари покачување за една недела. Ова е преседан и сигнализира дека власта незнае како да го полни буџетот па удира по народот. Партиската испостава на