притисни ентер »

Huawei го претстави HUAWEI WATCH GT 2e со над 100 режими за тренинг и надградени функции за следење на здравствени параметри

Huawei го претстави HUAWEI WATCH GT 2e со над 100 режими за тренинг и надградени функции за следење на здравствени параметри

На 26 март 2020 година, на официјалната онлајн премиера заедно со новата серија P40, Huawei Consumer Business Group (CBG) го претстави и новиот додаток во портфолиото Watch GT 2 – HUAWEI WATCH GT 2e. Наменет да инспирира поактивен животен стил, новиот паметен часовник содржи 100 различни режими за тренинг, вклучително  традиционални и понапредни спортски

Huawei го претстави HUAWEI WATCH GT 2e со над 100 режими за тренинг и надградени функции за следење на здравствени параметри

Huawei го претстави HUAWEI WATCH GT 2e со над 100 режими за тренинг и надградени функции за следење на здравствени параметри

На 26 март 2020 година, на официјалната онлајн премиера заедно со новата серија P40, Huawei Consumer Business Group (CBG) го претстави и новиот додаток во портфолиото Watch GT 2 – HUAWEI WATCH GT 2e . Наменет да инспирира поактивен животен стил, новиот паметен часовник содржи 100 различни режими за тренинг, вклучително  традиционални и понапредни спортски

Huawei го претстави HUAWEI WATCH GT 2e

Huawei го претстави HUAWEI WATCH GT 2e

На денешната официјалната онлајн премиера заедно со новата серија P40, Huawei Consumer Business Group (CBG) го претстави и новиот додаток во портфолиото Watch GT 2 – HUAWEI WATCH GT 2e. Наменет да инспирира поактивен животен стил, новиот паметен часовник содржи 100 различни режими за тренинг, вклучително традиционални и понапредни спортски методи.

Huawei го претстави HUAWEI WATCH GT 2e

Huawei го претстави HUAWEI WATCH GT 2e

На 26 март 2020 година, на официјалната онлајн премиера заедно со новата серија P40, Huawei Consumer Business Group (CBG) го претстави и новиот додаток во портфолиото Watch GT 2 - HUAWEI WATCH GT 2e. Наменет да инспирира поактивен животен стил, новиот паметен часовник содржи 100 различни режими за тренинг, вклучително  традиционални и понапредни спортски

Huawei го претстави HUAWEI WATCH GT 2e со над 100 режими за тренинг и надградени функции за следење на здравствени параметри

Huawei го претстави HUAWEI WATCH GT 2e со над 100 режими за тренинг и надградени функции за следење на здравствени параметри

На 26 март 2020 година, на официјалната онлајн премиера заедно со новата серија P40, Huawei Consumer Business Group (CBG) го претстави и новиот додаток во портфолиото Watch GT 2 – HUAWEI WATCH GT 2e. Наменет да инспирира поактивен животен стил, новиот паметен часовник содржи 100 различни режими за тренинг, вклучително традиционални и понапредни спортски