притисни ентер »

Обезбедувањето на АО го сопре Надал кој не носеше акредитација

Обезбедувањето на АО го сопре Надал кој не носеше акредитација

Член од обезбедувањето на Австралија опен, не му дозволил на Рафаел надал да влезе во една од просториите. Шпанецот не ја носел својата акредитација, па го убедувал чуварот дека е тенисер покажувајќи негова слика на еден од плакатите. Во тој момент, друг службеник од обезбедувањето дошол и му дозволил на Надал да помине. Надал кој е прв носител на

ВИДЕО: Нема да влезеш па и да се викаш Рафаел Надал

ВИДЕО: Нема да влезеш па и да се викаш Рафаел Надал

ВИДЕО: Нема да влезеш па и да се викаш Рафаел Надал Комична сцена се случи на Австралијан Опен. Претставник на обезбедувањето во Мелбурн не го препозна најдобриот тенисер Рафаел Надал на влезот во службените простории и му побара еден од потребните акредитации за влез. Надал мораше да остане за момент на влезот. Сепак, откако реагираше друг службеник,

ВИДЕО: Обезбедувањето на АО го сопре Надал кој не носеше акредитација

ВИДЕО: Обезбедувањето на АО го сопре Надал кој не носеше акредитација

Член од обезбедувањето на Австралија опен, не му дозволил на Рафаел надал да влезе во една од просториите. Шпанецот не ја носел својата акредитација, па го убедувал чуварот дека е тенисер покажувајќи негова слика на еден од плакатите. View this post on Instagram Even the World No.1 needs accreditation . : @eurosport | #AusOpen | @rafaelnadal A post

Обезбедувањето не го пушташе Надал да влезе на стадион на АО (видео)

Обезбедувањето не го пушташе Надал да влезе на стадион на АО (видео)

Комична сцена се случи на Австралијан Опен каде Рафаел Надал доживеа една непријатност со обезбедувањето на турнирот. Именом Надал не можеше веднаш да влезе во „Мелбурн парк“ пред своето полуфинале против Доминик Тим, бидејќи ја заборавил акредитацијата. Надал мораше да остане за момент на влезот, па откако реагираше друг службеник Шпанецот беше пуштен

Никој не може крај обезбедувањето на АО - па дури ни Надал (ВИДЕО)

Никој не може крај обезбедувањето на АО - па дури ни Надал (ВИДЕО)

Рафаел Надал не можеше веднаш да влезе во „Мелбурн парк“ пред своето полуфинале против Доминик Тим, бидејќи ја заборавил акредитацијата. Човек од обезбедувањето го запре шпанскиот тенисер пред вратата. По краток разговор и убедување, Надал со насмевка успеа да мине и без акредитација.

Обезбедувањето на АО го сопре Надал кој не носеше акредитација

Обезбедувањето на АО го сопре Надал кој не носеше акредитација

– Член од обезбедувањето на Австралија опен, не му дозволил на Рафаел надал да влезе во една од просториите. Шпанецот не ја носел својата акредитација, па го убедувал чуварот дека е тенисер покажувајќи негова слика на еден од плакатите. Во тој момент, друг службеник од обезбедувањето дошол и му дозволил на Надал да помине. Надал кој е прв носител на

Без акредитација и Надал не поминува на АО

Без акредитација и Надал не поминува на АО

Член од обезбедувањето на тенискиот гренд-слем турнир Австралија опен, не му дозволил на Рафаел Надал да влезе во една од просториите. Шпанецот не ја носел својата акредитација, па го убедувал чуварот дека е тенисер покажувајќи негова слика на еден од плакатите. Во тој момент, друг службеник од обезбедувањето дошол и му дозволил на Надал да помине