притисни ентер »

Ѓоковиќ и Тием го одиграа највозбудливиот АТП меч во 2019 година

Ѓоковиќ и Тием го одиграа највозбудливиот АТП меч во 2019 година

Со спектакуларни дуели на завршниот Мастерс во Лондон и официјално беше затворена завесата на АТП сезоната, а од Асоцијацијата на професионалните тенисери ги открија највозбудливите натпревари во годината која е пред самиот крај. Во отсуство на Грен слем дуелите, од АТП за најдобриот дуел за 2019 година го избраа епскиот двобој во Лондон меѓу Новак

Ѓоковиќ и Тим го одиграа најдобриот меч во 2019 година

Ѓоковиќ и Тим го одиграа најдобриот меч во 2019 година

АТП на својата официјална веб-страница сумирајќи ја завршената сезона, денеска ја објави и листата на најдобрите 5 натпревари одиграни во машка конкуренција. Приматот за најдобар тениски меч во машка конкуренција за 2019 година му припадна на дуелот од завршниот АТП турнир во Лондон межу Новак Ѓоковиќ и Доминик Тим, кој му припадна на Австриецот со

Ѓоковиќ и Тим го одиграа најдобриот меч во 2019 година

Ѓоковиќ и Тим го одиграа најдобриот меч во 2019 година

АТП на својата официјална веб-страница сумирајќи ја завршената сезона, денеска ја објави и листата на најдобрите 5 натпревари одиграни во машка конкуренција. Приматот за најдобар тениски меч во машка конкуренција за 2019 година му припадна на дуелот од завршниот АТП турнир во Лондон межу Новак Ѓоковиќ и Доминик Тим, кој му припадна на Австриецот со

Ѓоковиќ и Тим го одиграа најдобриот меч во 2019 година

Ѓоковиќ и Тим го одиграа најдобриот меч во 2019 година

АТП на својата официјална веб-страница сумирајќи ја завршената сезона, денеска ја објави и листата на најдобрите 5 натпревари одиграни во машка конкуренција. Приматот за најдобар тениски меч во машка конкуренција за 2019 година му припадна на дуелот од завршниот АТП турнир во Лондон межу Новак Ѓоковиќ и Доминик Тим, кој му припадна на Австриецот со