Разумен сомнеж: амнестија за сите

Убеден сум дека и последнава епизода со Уставниот суд е добро смислено сценарио и дил меѓу власта и опозицијата, како да се спасат и останатите кримоси што досега не успеаја да ги спасат. Се глуми запрепастеност од уставните судии, кои не се потрудија да ги санкционираат поради евидентното мешање на политиката во нивниот избор и работа. Пишува: Јанаки