притисни ентер »

Папата Франциско не е заразен со коронавирус

Папата Франциско не е заразен со коронавирус

Папата Франциско е негативен на коронавирусот, пренесе денеска италијанскиот печат. Според новинската агенција „Анса“, тестирањето на поглаварот на Римокатоличката црква било извршено во хотелот Каса Санта Марта во кој живее папата, откако еден од службениците во Ватикан бил позитивен на новиот вирус. Папата како и секој ден, утрово спроведе утринска

Папата Франциско не е заразен со коронавирус

Папата Франциско не е заразен со коронавирус

Папата Франциско е негативен на коронавирусот, пренесе денеска италијанскиот печат. Според новинската агенција „Анса“, тестирањето на поглаварот на Римокатоличката црква било извршено во хотелот Каса Санта Марта во кој живее папата, откако еден од службениците во Ватикан бил позитивен на новиот вирус. Папата како и секој ден, утрово спроведе утринска

Папата Франциско не е заразен со коронавирус

Папата Франциско не е заразен со коронавирус

Папата Франциско е негативен на коронавирусот, пренесе денеска италијанскиот печат. Според новинската агенција „Анса“, тестирањето на поглаварот на Римокатоличката црква било извршено во хотелот „Каса Санта Марта“, во кој живее папата, бидејќи еден од службениците во Ватикан бил позитивен на новиот вирус. Папата, како и секој ден, утрово спроведе утринска

Папата Франциско не е заразен со коронавирус

Папата Франциско не е заразен со коронавирус

Папата Франциско е негативен на коронавирусот, пренесе денеска италијанскиот печат. Според новинската агенција „Анса“, тестирањето на поглаварот на Римокатоличката црква било извршено во хотелот Каса Санта Марта во кој живее папата, откако еден од службениците во Ватикан бил позитивен на новиот вирус. Папата како и секој ден, утрово спроведе утринска

Папата Франциско не е заразен со коронавирус

Папата Франциско не е заразен со коронавирус

Папата Франциско е негативен на коронавирусот, пренесе денеска италијанскиот печат. Според новинската агенција „Анса“, тестирањето на поглаварот на Римокатоличката црква било извршено во хотелот Каса Санта Марта во кој живее папата, откако еден од службениците во Ватикан бил позитивен на новиот вирус. Папата како и секој ден, утрово спроведе утринска

Папата Франциск негативен на коронавирус

Папата Франциск негативен на коронавирус

Папата Франциск, кој денеска како и секој ден водеше утринска миса во својата резиденција, е негативен на коронавирусот, пишуваат двата италијански весника „Месаџеро“ и „Фато Котидиано“. Тие објавија дека поглаварот на Римокатоличката црква е тестиран вчера, откако истиот ден беше откриено дека е заразен еден свештеник кој долги години живее во резиденцијата

Папата Франциск негативен на коронавирус

Папата Франциск негативен на коронавирус

Папата Франциск, кој денеска како и секој ден водеше утринска миса во својата резиденција, е негативен на коронавирусот, пишуваат двата италијански весника „Месаџеро“ и „Фато Котидиано“. Тие објавија дека поглаварот на Римокатоличката црква е тестиран вчера, откако истиот ден беше откриено дека е заразен еден свештеник кој долги години живее во резиденцијата

Папата Франциск се тестираше за коронавирус, ова се резултатите

Папата Франциск се тестираше за коронавирус, ова се резултатите

Папата Франциск се тестираше за коронавирус, ова се резултатите Папата Франциск, кој денеска како и секој ден водеше утринска миса во својата резиденција, е негативен на коронавирусот, пишуваат двата италијански весника „Месаџеро“ и „Фато Котидиано“. Тие објавија дека поглаварот на Римокатоличката црква е тестиран вчера, откако истиот ден беше откриено

Папата Франциско негативен на коронавирус

Папата Франциско негативен на коронавирус

Папата Франциско, кој денеска како и секој ден водеше утринска миса во својата резиденција, е негативен на коронавирусот, пишуваат двата италијански весници Il Messaggero и Il Fatto Quotidiano. Тие објавија дека поглаварот на Римокатоличката црква е тестиран вчера, откако истиот ден беше откриено дека е заразен еден свештеник кој долги години живее

Папата Франциск направи тест за коронавирус

Папата Франциск направи тест за коронавирус

Експертите од Ватикан за „Масро“ и „Фато Котидиано“ известуваат дека папата вчера бил тестиран, откако било откриено дека верски службеник кој живее во истата резиденција бил заразен со коронавирус. Оваа проверка е направена за сите оние кои работат во Домот Света Марта, особено за секретарите на папата. Сите тестови биле негативни, пишуваат весниците

Папата Франциск е негативен на коронавирусот

Папата Франциск е негативен на коронавирусот

Папата Франциск, кој денеска како и секој ден водеше утринска миса во својата резиденција, е негативен на коронавирусот, пишуваат двата италијански весника  „Месаџеро” и „Фато Котидиано”. Тие објавија дека поглаварот на Римокатоличката црква е тестиран вчера, откако истиот ден беше откриено дека е заразен еден свештеник кој долги години живее во резиденцијата

Папата Франциск негативен на коронавирус

Папата Франциск негативен на коронавирус

Папата Франциск, кој денеска како и секој ден водеше утринска миса во својата резиденција, е негативен на коронавирусот, пишуваат двата италијански весника  „Месаџеро“ и „Фато Котидиано“. Тие објавија дека поглаварот на Римокатоличката црква е тестиран вчера, откако истиот ден беше откриено дека е заразен еден свештеник кој долги години живее во резиденцијата

Олеснување во Ватикан – папата е негативен на корона

Олеснување во Ватикан – папата е негативен на корона

Папата Франциско бил негативен на тестот за корона вирусот, објави агенцијата Франс-прес во четвртокот, откако за една личност во неговата резиденција беше речено дека имала Ковид-19. Неколку италијански весници објавија дека италијанскиот свештеник, кој се разболел, живеел со години во резиденцијата на папата, Света Марта. „Ил месаџеро“ напиша дека

Папата Франциск негативен на коронавирус

Папата Франциск негативен на коронавирус

Папата Франциск, кој денеска како и секој ден водеше утринска миса во својата резиденција, е негативен на коронавирусот, пишуваат двата италијански весника  „Месаџеро“ и „Фато Котидиано“. Тие објавија дека поглаварот на Римокатоличката црква е тестиран вчера, откако истиот ден беше откриено дека е заразен еден свештеник кој долги години живее во резиденцијата

Папата Франциск негативен на коронавирус

Папата Франциск негативен на коронавирус

Папата Франциск, кој денеска како и секој ден водеше утринска миса во својата резиденција, е негативен на коронавирусот, пишуваат двата италијански весника  „Месаџеро” и „Фато Котидиано”. Тие објавија дека поглаварот на Римокатоличката црква е тестиран вчера, откако истиот ден беше откриено дека е заразен еден свештеник кој долги години живее во резиденцијата

Свештеник кој живее во истата резиденција како и Папата е заразен со Ковид-19

Свештеник кој живее во истата резиденција како и Папата е заразен со Ковид-19

Едно лице кое живее во близина на папата Франциск во Ватикан е тестирано позитивно за корона вирусот по што е хоспитализирано во болница во Рим. Ватикан официјално не ги коментира ваквите информации што ги објави римскиот весник „Месаџеро“, но добро информирани извори тврдат дека Папата е сместен во гостинската вила Света Марта, заедно со уште 75 луѓе

Свештеник кој живее во истата резиденција како и папата е заразен со Ковид-19

Свештеник кој живее во истата резиденција како и папата е заразен со Ковид-19

Едно лице кое живее во близина на папата Франциск во Ватикан е тестирано позитивно за новиот коронавирус и сега е хоспитализирано во болница во Рим, објави римскиот весник Месаџеро. Ватикан официјално не ги коментираше тие информации, но добро информирани извори тврдат дека папата е сместен во гостинската вила Света Марта, заедно со уште 75 луѓе. Инфицираното

Свештеник кој живее во истата резиденција како и папата е заразен со Ковид-19

Свештеник кој живее во истата резиденција како и папата е заразен со Ковид-19

Едно лице кое живее во близина на папата Франциск во Ватикан е тестирано позитивно за новиот коронавирус и сега е хоспитализирано во болница во Рим, објави римскиот весник Месаџеро. Ватикан официјално не ги коментираше тие информации, но добро информирани извори тврдат дека папата е сместен во гостинската вила Света Марта, заедно со уште 75 луѓе. Инфицираното

Свештеник кој живее во истата резиденција како и папата е заразен со Ковид-19

Свештеник кој живее во истата резиденција како и папата е заразен со Ковид-19

Едно лице кое живее во близина на папата Франциск во Ватикан е тестирано позитивно за новиот коронавирус и сега е хоспитализирано во болница во Рим, објави римскиот весник Месаџеро. Ватикан официјално не ги коментираше тие информации, но добро информирани извори тврдат дека папата е сместен во гостинската вила Света Марта, заедно со уште 75 луѓе. Инфицираното

Свештеник кој живее во истата резиденција како и папата е заразен со Ковид-19

Свештеник кој живее во истата резиденција како и папата е заразен со Ковид-19

Свештеник кој живее во истата резиденција како и папата е заразен со Ковид-19 Едно лице кое живее во близина на папата Франциск во Ватикан е тестирано позитивно за новиот коронавирус и сега е хоспитализирано во болница во Рим, објави римскиот весник Месаџеро. Ватикан официјално не ги коментираше тие информации, но добро информирани извори тврдат дека