притисни ентер »

Тино и Атанас како Заев и Мицкоски во Еден на Еден (ВИДЕО)

Тино и Атанас како Заев и Мицкоски во Еден на Еден (ВИДЕО)

Тино Костадиновски и Атанас Атанасовски ќе му бидат гости на Жаре во новата Еден на Еден, во недела, на Канал 5 телевизија од 18.30. „Нѐ препознаваат, сѐ повеќе од театар, веќе не само од Златна Бубамара. Еднаш, во диско еден од обезбедувањето се фалел: Еј, знаеш кого видов сношти, оние Тони и Део“, раскажаа глумците во свој стил. Дел од шоуто што

(ВИДЕО) „Еден на еден“ домаќин на Тино и Атанас кои ќе се претстават како Заев и Мицкоски!

(ВИДЕО) „Еден на еден“ домаќин на Тино и Атанас кои ќе се претстават како Заев и Мицкоски!

Дел од шоуто што не смеете да го пропуштите ќе биде и надсинхронизацијата на Атанас и Тино, тие ќе бидат во улогите на Зоран Заев и Христијан Мицкоски. Тино Костадиновски и Атанас Атанасовски ќе му бидат гости на Жаре во новата Еден на Еден, во недела, на Канал 5 телевизија од 18.30. „Нѐ препознаваат, сѐ повеќе од театар, веќе не само од Златна Бубамара

Мицкоски и Заев во жecтока дeбата за поделба на медот (ВИДЕО)

Мицкоски и Заев во жecтока дeбата за поделба на медот (ВИДЕО)

50 Споделувања Share Tweet Во најновото издание на „Eдeн на Едeн“, кое ќе биде емитувано во недела, во 18:30 часот, на „Канал 5“ телевизија, покрај босанскиот пејач Божо Вреќо, гости на Жаре ќе му бидат Тино Костадиновски и Атанас Атанасовски. Меѓу другото, Тино и Атанас ќе раскажат и за тоа дека луѓето сѐ повеќе ги препознаваат, не само од Златна

(Видео) УРНЕВЕНСО: Атанас и Тино ги синхронизираат Заев и Мицкоски „пола за нас, пола за пчелите“

(Видео) УРНЕВЕНСО: Атанас и Тино ги синхронизираат Заев и Мицкоски „пола за нас, пола за пчелите“

Актерите Тино и Атанас познати по “Златна бубамара на популарноста”, во недела гостуваат во емисијата “Еден на Еден” кај водителот Жаре Димитриоски. Како задача им падна да ги синхронизираат ликовите на Зоран Заев и Христијан Мицкоски, па погледнете како тоа изгледа: The post (Видео) УРНЕВЕНСО: Атанас и Тино ги синхронизираат Заев и Мицкоски „пола

Урнебесно: Актерите Тино и Атанас ги синхронизираат ликовите на Мицкоски и Заев (Видео)

Урнебесно: Актерите Тино и Атанас ги синхронизираат ликовите на Мицкоски и Заев (Видео)

Актерите Тино и Атанас познати по “Златна бубамара на популарноста”, во недела гостуваат во емисијата “Еден на Еден” кај водителот Жаре Димитриоски. Како задача им падна да ги синхронизираат ликовите на Зоран Заев и Христијан Мицкоски, па погледнете како тоа изгледа:

Заев и Мицкоски во „Еден на еден“, НЕ всушност Тино и Атанас

Заев и Мицкоски во „Еден на еден“, НЕ всушност Тино и Атанас

Тино Костадиновски и Атанас Атанасовски ќе му бидат гости на Жаре во новата Еден на Еден, во недела, на Канал 5 телевизија од 18.30. „Нѐ препознаваат, сѐ повеќе од театар, веќе не само од Златна Бубамара. Еднаш, во диско еден од обезбедувањето се фалел: Еј, знаеш кого видов сношти, оние Тони и Део“, раскажаа глумците во свој стил. Дел од шоуто што

Заев и Мицкоски во „Еден на еден“, НЕ всушност Тино и Атанас

Заев и Мицкоски во „Еден на еден“, НЕ всушност Тино и Атанас

Тино Костадиновски и Атанас Атанасовски ќе му бидат гости на Жаре во новата Еден на Еден, во недела, на Канал 5 телевизија од 18.30. „Нѐ препознаваат, сѐ повеќе од театар, веќе не само од Златна Бубамара. Еднаш, во диско еден од обезбедувањето се фалел: Еј, знаеш кого видов сношти, оние Тони и Део“, раскажаа глумците во свој стил. Дел од шоуто што

Видео: Ќе ги видите „Заев и Мицкоски“ во неделното шоу

Видео: Ќе ги видите „Заев и Мицкоски“ во неделното шоу

Во најновото изадание на „Еден на Еден“ гости на Жаре ќе му бидат Тино Костадиновски и Атанас Атанасовски . Еве што ве очекува во недела, на Канал 5 телевизија од 18.30. „Нѐ препознаваат, сѐ повеќе од театар, веќе не само од Златна Бубамара. Еднаш, во диско еден од обезбедувањето се фалел: Еј, знаеш кого видов сношти, оние Тони и Део“, раскажаа глумците

Урнебесно: Тино и Атанас како Заев и Мицкоски во Еден на Еден (ВИДЕО)

Урнебесно: Тино и Атанас како Заев и Мицкоски во Еден на Еден (ВИДЕО)

Тино Костадиновски и Атанас Атанасовски ќе му бидат гости на Жаре во новата Еден на Еден, во недела, на Канал 5 телевизија од 18.30. „Нѐ препознаваат, сѐ повеќе од театар, веќе не само од Златна Бубамара. Еднаш, во диско еден од обезбедувањето се фалел: Еј, знаеш кого видов сношти, оние Тони и Део“, раскажаа глумците во свој стил. Дел од шоуто што

Тино и Атанас како Заев и Мицкоски во Еден на Еден

Тино и Атанас како Заев и Мицкоски во Еден на Еден

Тино Костадиновски и Атанас Атанасовски ќе му бидат гости на Жаре во новата Еден на Еден, во недела, на Канал 5 телевизија од 18.30. „Нѐ препознаваат, сѐ повеќе од театар, веќе не само од Златна Бубамара. Еднаш, во диско еден од обезбедувањето се фалел: Еј, знаеш кого видов сношти, оние Тони и Део“, раскажаа глумците во свој стил. Дел од шоуто што

Тино и Атанас како Заев и Мицкоски во Еден на Еден

Тино и Атанас како Заев и Мицкоски во Еден на Еден

Тино Костадиновски и Атанас Атанасовски ќе му бидат гости на Жаре во новата Еден на Еден , во недела, на Канал 5 телевизија од 18.30. „Нѐ препознаваат, сѐ повеќе од театар, веќе не само од Златна Бубамара. Еднаш, во диско еден од обезбедувањето се фалел: Еј, знаеш кого видов сношти, оние Тони и Део“, раскажаа глумците во свој стил. Дел од шоуто што

Тино и Атанас како Заев и Мицкоски во „Еден на Еден“

Тино и Атанас како Заев и Мицкоски во „Еден на Еден“

Тино Костадиновски и Атанас Атанасовски ќе му бидат гости на Жаре во новата „Еден на Еден“, во недела, на Канал 5 телевизија од 18.30. Нѐ препознаваат, сѐ повеќе од театар, веќе не само од Златна Бубамара. Еднаш, во диско еден од обезбедувањето се фалел: Еј, знаеш кого видов сношти, оние Тони и Део“ , раскажаа глумците во свој стил. Дел од шоуто што

(Видео+Фото) Актерите Тино и Атанас како Заев и Мицкоски во „Еден на Еден“

(Видео+Фото) Актерите Тино и Атанас како Заев и Мицкоски во „Еден на Еден“

Актерите Тино Костадиновски и Атанас Атанасовски ќе му бидат гости на Жаре во новата „Еден на Еден“, во недела, на Канал 5 телевизија од 18.30. „Нѐ препознаваат, сѐ повеќе од театар, веќе не само од Златна Бубамара. Еднаш, во диско еден од обезбедувањето се фалел: Еј, знаеш кого видов сношти, оние Тони и Део“, раскажаа глумците во свој стил. Дел од