8 работи кои (покрај препораките) не смеете да ги нанесувате на вашето лице бидејќи ќе ја уништат кожата

Интернетот е полн со секакви идеи за борба против проширени пори, митесери или темни дамки на лицето предизвикани од сонце. Честопати ова е напишано од неодговорни, неупатени луѓе кои сакаат да привлечат внимание и не се грижат што советувањето може директно да и наштети на кожата на лицето. Новите предизвици и идеи се одлична работа, но има некои