притисни ентер »

Путин: САД на вселената гледаат како на театар за воени активности

Путин: САД на вселената гледаат како на театар за воени активности

Рускиот претседател Владимир Путин смета дека САД целно го развиваат својот воен потенцијал за операции во вселената и на неа отворено гледаат како на потенцијален театар за воени активности, пренесе БТА. Путин подвлекува дека Москва категорично се спротивставува на милитаризирањето на вселената, но американските чекори значат и дека Русија треба уште

Путин: САД на вселената гледаат како на театар за воени активности

Путин: САД на вселената гледаат како на театар за воени активности

Рускиот претседател Владимир Путин смета дека САД целно го развиваат својот воен потенцијал за операции во вселената и на неа отворено гледаат како на потенцијален театар за воени активности, пренесе БТА. Путин подвлекува дека Москва категорично се спротивставува на милитаризирањето на вселената, но американските чекори значат и дека Русија треба уште

Путин: САД на вселената гледаат како на театар за воени активности

Путин: САД на вселената гледаат како на театар за воени активности

Рускиот претседател Владимир Путин смета дека САД целно го развиваат својот воен потенцијал за операции во вселената и на неа отворено гледаат како на потенцијален театар за воени активности, пренесе БТА. Путин подвлекува дека Москва категорично се спротивставува на милитаризирањето на вселената, но американските чекори значат и дека Русија треба уште

Путин: Вселената за САД претставува театар за воени активности

Путин: Вселената за САД претставува театар за воени активности

Путин подвлекува дека Москва категорично се спротивставува на милитаризирањето на вселената, но американските чекори значат и дека Русија треба уште повеќе да го развива својот вселенски сектор. Рускиот претседател Владимир Путин смета дека САД целно го развиваат својот воен потенцијал за операции во вселената и на неа отворено гледаат како на потенцијален

Путин: Русија е против милитаризација на вселената, но САД ја сметаат за бојно поле

Путин: Русија е против милитаризација на вселената, но САД ја сметаат за бојно поле

Русија е постојано против идејата за милитаризација на вселената, но потезите на САД и нивните сојузници ја принудуваат Москва на контрапотези поради растечката закана, изјави рускиот претседател Владимир Путин. „Русија секогаш била против и продолжува да не се согласува со милитаризација на вселената“, кажа тој на владина средба за воените политики

Путин: САД на вселената гледаат како на театар за воени активности

Путин: САД на вселената гледаат како на театар за воени активности

– Рускиот претседател Владимир Путин смета дека САД целно го развиваат својот воен потенцијал за операции во вселената и на неа отворено гледаат како на потенцијален театар за воени активности, пренесе БТА. Путин подвлекува дека Москва категорично се спротивставува на милитаризирањето на вселената, но американските чекори значат и дека Русија треба