Видео: Најекстравагантниот автомобил на светот, „Рено Трезор“

Реното Трезор  е вистинско возило на иднината, во него е вградена најновата технологија. Посебно импресионира начинот на влегување во супер луксузен автомобил. Рено Трезор до брзина од 100 километри на час стигнува за помалку од 4 секунди. Автомобилот го движи мотор со 350 коњски сили, максималната брзина изнесува 250 км на час.