Четири знаци дека планира пеколен викенд со другарите!

Ќе проба да го потцени проводот Ќе ве извести дека е можно за три недели со другарите да отидат “на кратко до викендицата на некој од другарите”( и ќе го одбере најнесомнителниот другар од друштвото). Ќе прават само скара и ќе пресапие за да може да испие “пивце или две” без страв дека на враќање ќе го засатане полиција и дека за секој случај ќе тргне