притисни ентер »

(Видео) Италијанец објасни што тешката битка со коронавирусот го научила за животот

(Видео) Италијанец објасни што тешката битка со коронавирусот го научила за животот

Во Италија околу 7.500 луѓе починаа од коронавирусот, но закрепнаа 9.362 лица. Еден од нив е Фаусто Русо, 38-годишник кој бил на интензивна нега во малиот град Латина, во близина на Рим. Тој ја добил битката се вирусот и успешно се опоравил. Преку видео, Русо го опиша своето искуство: „Коронавирусот ми помогна да ги ценам малите работи во животот што

(ВИДЕО) ИТАЛИЈАНЕЦ КОЈ ГО ПРЕЖИВЕА КОРОНАВИРУСОТ:  Ова искуство ми го смени животот

(ВИДЕО) ИТАЛИЈАНЕЦ КОЈ ГО ПРЕЖИВЕА КОРОНАВИРУСОТ: Ова искуство ми го смени животот

Италијанецот Фаусто Русо кој има 38 години и го преживеал коронавирусот, го раскажа своето искуство. Вели дека вирусот му помогнал да ги цени малите нешта, шетање, дишење, чаша вино. „Она што се случува надвор од вашата соба, лекарите ве прегледуваат, но имате минимален контакт со другите. Многу сте осамен, семејството и пријателите не можат да бидат

Италијанец кој го преживеал вирусот: Короната ме научи да им се радувам на малите нешта (ВИДЕО)

Италијанец кој го преживеал вирусот: Короната ме научи да им се радувам на малите нешта (ВИДЕО)

На крајот, по поминати пет дена на респиратор и десет во интензивна нега,тој успешно се опорави од оваа болест. Преку видео, тој го опиша своето искуство. "Коронавирусот ми помогна да ги ценам малите работи во животот што не ги ценев доволно. живеење, дишење, одење, гушкање некого, пиење чаша вино, ова се работи што се многу важни затоа што ни се одземени

Сведоштво на Италијанец што се излечил од коронавирусот: Болеста ми помогна да ги ценам малите работи во животот што не ги ценев претходно (ВИДЕО)

Сведоштво на Италијанец што се излечил од коронавирусот: Болеста ми помогна да ги ценам малите работи во животот што не ги ценев претходно (ВИДЕО)

ИЗВОР Скопје24 | март 26, 2020 Во Италија, 7.500 луѓе починале од коронавирусот, но 9.362 се опоравиле. Еден од нив е и Фаусто Русо, 38-годишен, кој се наоѓал на интензивна нега во еден мал град Латина, во близина на Рим. На крајот, тој успешно се опоравил од болеста. Преку видео, тој го опишал своето искуство. “Коронавирусот ми помогна да ги ценам

(Видео) Италијанец објасни што го научила тешката битка со коронавирусот за животот

(Видео) Италијанец објасни што го научила тешката битка со коронавирусот за животот

Во Италија речиси 7.500 луѓе починаа од коронавирусот, но закрепнаа 9.362 лица. Еден од нив е Фаусто Русо, 38-годишник, кој бил на интензивна нега во малиот град Латина, во близина на Рим. Тој ја добил битката се вирусот и успешно заздравел. Преку видео Русо го опиша своето искуство: „Коронавирусот ми помогна да ги ценам малите работи во животот што

Сведоштво на Италијанец што се излечил од коронавирусот: Болеста ми помогна да ги ценам малите работи во животот што не ги ценев претходно (видео)

Сведоштво на Италијанец што се излечил од коронавирусот: Болеста ми помогна да ги ценам малите работи во животот што не ги ценев претходно (видео)

Во Италија, 7.500 луѓе починале од коронавирусот, но 9.362 се опоравиле. Еден од нив е и Фаусто Русо, 38-годишен, кој се наоѓал на интензивна нега во еден мал град Латина, во близина на Рим. На крајот, тој успешно се опоравил од болеста. Преку видео, тој го опишал своето искуство. “Коронавирусот ми помогна да ги ценам малите работи во животот што не