Сосема легитимно е да не ти се допаѓа „Медена земја“

Сосема легитимен став е да не ти се допаѓа „Медена земја“. Јеби га, Битлси имаат дислајкови на Јутуб, ништо страшно. Зошто не снимиле ваков или таков филм е на режисерите и нивниот уметнички порив. Шо сакаат ќе си снимаат, нивна работа. Гледав 10 минути. Како скроз неписмен гледач за филм, освен сцените на природа, филмот е истото па истото како секој