притисни ентер »

Промоција на бугарското издание на „Нишан“ во Софија

Промоција на бугарското издание на „Нишан“ во Софија

Во македонскиот Културно-информативен центар во Софија вечер од 18.30 часот ќе биде промовирано бугарското издание на романот „Нишан“ од Блаже Миневски. На бугарски јазик книгата ја преведе Маријан Петров, а ја објави издавачката куќа „Изида“. -Возбудлив роман за животот и смртта, за смислата и бесмисленоста на војната, за љубовта и омразата, за свет

Промоција на бугарското издание на „Нишан“ во Софија

Промоција на бугарското издание на „Нишан“ во Софија

Во македонскиот Културно-информативен центар во Софија вечер од 18.30 часот ќе биде промовирано бугарското издание на романот „Нишан“ од Блаже Миневски. На бугарски јазик книгата ја преведе Маријан Петров, а ја објави издавачката куќа „Изида“. -Возбудлив роман за животот и смртта, за смислата и бесмисленоста на војната, за љубовта и омразата, за свет

Вечерва во Софија: Промоција на бугарското издание на „Нишан“ од Блаже Миневски

Вечерва во Софија: Промоција на бугарското издание на „Нишан“ од Блаже Миневски

Во македонскиот Културно-информативен центар во Софија вечер од  18.30 часот ќе биде промовирано бугарското издание на романот „Нишан“ од Блаже Миневски. На бугарски јазик книгата ја преведе Маријан Петров, а ја објави издавачката куќа „Изида“. -Возбудлив роман за животот и смртта, за смислата и бесмисленоста на војната, за љубовта и омразата, за

Промоција на романот „Нишан“ во Софија

Промоција на романот „Нишан“ во Софија

Во македонскиот Културно-информативен центар во Софија вечер од  18.30 часот ќе биде промовирано бугарското издание на романот „Нишан“ од Блаже Миневски. На бугарски јазик книгата ја преведе Маријан Петров, а ја објави издавачката куќа „Изида“. „Возбудлив роман за животот и смртта, за смислата и бесмисленоста на војната, за љубовта и омразата, за свет

Промоција на бугарското издание на „Нишан“ во Софија

Промоција на бугарското издание на „Нишан“ во Софија

Во македонскиот Културно-информативен центар во Софија вечер од  18.30 часот ќе биде промовирано бугарското издание на романот „Нишан“ од Блаже Миневски. На бугарски јазик книгата ја преведе Маријан Петров, а ја објави издавачката куќа „Изида“. -Возбудлив роман за животот и смртта, за смислата и бесмисленоста на војната, за љубовта и омразата, за свет