притисни ентер »

Паркингот на Водно викендов го искористиле  350 возила

Паркингот на Водно викендов го искористиле 350 возила

Како дел од постојаната заложба да се овозможи безбедно рекреирање на пешаците и на велосипедистите, Градот Скопје и ЈП „Градски паркинг“ воведоа зонско паркирање на паркиралиштата на Средно Водно. Паркирањето се наплаќа за време на државните празници и за викендите од 9 до 16 часот. Цената за првиот час паркирање изнесува 100 денари, а секој нареден