притисни ентер »

Сасоли: Ќе бидат потребни вонредни мерки за последиците од пандемијата во ЕУ

Сасоли: Ќе бидат потребни вонредни мерки за последиците од пандемијата во ЕУ

Претседателот на Европскиот Парламент, Давид Сасоли, одржа прес конференција преку видео врска на која се осврна на состојбата со коронавирусот и последиците со кои ќе треба ЕУ да се справи во иднина, јави дописничката на МИА од Брисел. -Ова не е само здравствена криза, туку социјална и економска криза која ќе ги засегне сите наши земји и институциите

Сасоли: Ова не е само здравствена, туку социјална и економска криза - ПОТРЕБНА НИ Е КРЕАТИВНОСТ И ВОНРЕДНИ МЕРКИ ВО ЕУ

Сасоли: Ова не е само здравствена, туку социјална и економска криза - ПОТРЕБНА НИ Е КРЕАТИВНОСТ И ВОНРЕДНИ МЕРКИ ВО ЕУ

Претседателот на Европскиот Парламент, Давид Сасоли, одржа прес конференција преку видео врска на која се осврна на состојбата со коронавирусот и последиците со кои ќе треба ЕУ да се справи во иднина, јави дописничката на МИА од Брисел. Ова не е само здравствена криза, туку социјална и економска криза која ќе ги засегне сите наши земји и институциите

Сасоли: Ова не е само здравствена, туку социјална и економска криза - ПОТРЕБНА НИ Е КРЕАТИВНОСТ И ВОНРЕДНИ МЕРКИ ВО ЕУ

Сасоли: Ова не е само здравствена, туку социјална и економска криза - ПОТРЕБНА НИ Е КРЕАТИВНОСТ И ВОНРЕДНИ МЕРКИ ВО ЕУ

Претседателот на Европскиот Парламент, Давид Сасоли, одржа прес конференција преку видео врска на која се осврна на состојбата со коронавирусот и последиците со кои ќе треба ЕУ да се справи во иднина, јави дописничката на МИА од Брисел. Ова не е само здравствена криза, туку социјална и економска криза која ќе ги засегне сите наши земји и институциите

Сасоли: Ќе бидат потребни вонредни мерки за последиците од пандемијата во ЕУ

Сасоли: Ќе бидат потребни вонредни мерки за последиците од пандемијата во ЕУ

Сасоли: Ќе бидат потребни вонредни мерки за последиците од пандемијата во ЕУ Претседателот на Европскиот Парламент, Давид Сасоли, одржа прес конференција преку видео врска на која се осврна на состојбата со коронавирусот и последиците со кои ќе треба ЕУ да се справи во иднина, јави дописничката на МИА од Брисел. -Ова не е само здравствена криза, туку

Сасоли: Ќе бидат потребни вонредни мерки за последиците од пандемијата во ЕУ

Сасоли: Ќе бидат потребни вонредни мерки за последиците од пандемијата во ЕУ

Претседателот на Европскиот Парламент, Давид Сасоли, одржа прес конференција преку видео врска на која се осврна на состојбата со коронавирусот и последиците со кои ќе треба ЕУ да се справи во иднина, јави дописничката на МИА од Брисел. -Ова не е само здравствена криза, туку социјална и економска криза која ќе ги засегне сите наши земји и институциите

Сасоли: Ќе бидат потребни вонредни мерки за последиците од пандемијата во ЕУ

Сасоли: Ќе бидат потребни вонредни мерки за последиците од пандемијата во ЕУ

Претседателот на Европскиот Парламент, Давид Сасоли, одржа прес конференција преку видео врска на која се осврна на состојбата со коронавирусот и последиците со кои ќе треба ЕУ да се справи во иднина, јави дописничката на МИА од Брисел. -Ова не е само здравствена криза, туку социјална и економска криза која ќе ги засегне сите наши земји и институциите

Сасоли: Ова не е само здравствена, туку социјална и економска криза

Сасоли: Ова не е само здравствена, туку социјална и економска криза

Претседателот на Европскиот Парламент, Давид Сасоли, одржа прес конференција преку видео врска на која се осврна на состојбата со коронавирусот и последиците со кои ќе треба ЕУ да се справи во иднина, јави дописничката на МИА од Брисел. – Ова не е само здравствена криза, туку социјална и економска криза која ќе ги засегне сите наши земји и институциите

Сасоли: Ќе бидат потребни вонредни мерки за последиците од пандемијата во ЕУ

Сасоли: Ќе бидат потребни вонредни мерки за последиците од пандемијата во ЕУ

Претседателот на Европскиот Парламент, Давид Сасоли, одржа прес конференција преку видео врска на која се осврна на состојбата со коронавирусот и последиците со кои ќе треба ЕУ да се справи во иднина, јави дописничката на МИА од Брисел. -Ова не е само здравствена криза, туку социјална и економска криза која ќе ги засегне сите наши земји и институциите

Сасоли: Ќе бидат потребни вонредни мерки за последиците од пандемијата во ЕУ

Сасоли: Ќе бидат потребни вонредни мерки за последиците од пандемијата во ЕУ

– Претседателот на Европскиот Парламент, Давид Сасоли, одржа прес конференција преку видео врска на која се осврна на состојбата со коронавирусот и последиците со кои ќе треба ЕУ да се справи во иднина, јави дописничката на МИА од Брисел. -Ова не е само здравствена криза, туку социјална и економска криза која ќе ги засегне сите наши земји и институциите

Европскиот парламент усвојува мерки против корона вирусот

Европскиот парламент усвојува мерки против корона вирусот

Европарламентарците би требало да ја потврдат и одлуката за финансиска помош на земјите членки и земјите кои се во фаза на преговори за влез во ЕУ, а кои се сериозно погодени од вонредната ситуација во областа на јавното здравје. На вонредна пленарна седница во Брисел, Европскиот парламент гласа за усвојување на итните процедури што ги предложи Европската