притисни ентер »

Татко си го тепал двегодишниот син до онесвестување

Татко си го тепал двегодишниот син до онесвестување

Татко го тепал двегодишниот син до онесвестување, по што ги заклучил останатите деца во соба, а ја претела и сопругата кога сакала да им помогне. Детето е задржано во болница на лекување, а неговиот татко е приведен во полиција. Нов случај на семејно насилство во Скопје открива полицијата во утринскиот билтен. Станува збор за 47-годишен Скопјанец Ф

Татко си го тепал двегодишниот син до онесвестување

Татко си го тепал двегодишниот син до онесвестување

Татко го тепал двегодишниот син до онесвестување, по што ги заклучил останатите деца во соба, а ја претела и сопругата кога сакала да им помогне. Детето е задржано во болница на лекување, а неговиот татко е приведен во полиција. Нов случај на семејно насилство во Скопје открива полицијата во утринскиот билтен. Станува збор за 47-годишен Скопјанец Ф

Татко си го тепал двегодишниот син до онесвестување

Татко си го тепал двегодишниот син до онесвестување

Татко го тепал двегодишниот син до онесвестување, по што ги заклучил останатите деца во соба, а ја претела и сопругата кога сакала да им помогне. Детето е задржано во болница на лекување, а неговиот татко е приведен во полиција. Нов случај на семејно насилство во Скопје открива полицијата во утринскиот билтен. Станува збор за 47-годишен Скопјанец Ф

Пијан насилник го истепал 2-годишниот син кој се онесвестил

Пијан насилник го истепал 2-годишниот син кој се онесвестил

Пијан насилник го истепал 2-годишниот син кој се онесвестил Пијан насилник го претепал две годишниот син поради што детенцето се онесвестило, а ги тепал и другите негови три деца и сопругата, завчера во нивниот дом во Скопје. По насилството, мајката која исто така била претепана од сопругот, го однела детенцето во Ургентниот центар при комплексот клиники

Кривична пријава за скопјанец кој ги претепал 2-годишното дете и сопругата

Кривична пријава за скопјанец кој ги претепал 2-годишното дете и сопругата

Секторот за внатрешни работи Скопје, до Основното јавно обвинителство во Скопје, поднесе кривична пријава против Ф.С. (47) од Скопје поради постоење основи на сомнение дека извршил две кривични дела „телесни повреди во вршење семејно насилство“, казниво по член 130 став 2 од Кривичниот законик на Република Македонија. МВР соопшти дека пријавениот Ф

Кривична пријава за скопјанец кој ги претепал двегодишното дете и сопругата

Кривична пријава за скопјанец кој ги претепал двегодишното дете и сопругата

Секторот за внатрешни работи Скопје, до Основното јавно обвинителство во Скопје, поднесе кривична пријава против Ф.С. (47) од Скопје поради постоење основи на сомнение дека извршил две кривични дела „телесни повреди во вршење семејно насилство“, казниво по член 130 став 2 од Кривичниот законик на Република Македонија. МВР соопшти дека пријавениот Ф

Скопјанец ги претепал двегодишниот син и сопругата

Скопјанец ги претепал двегодишниот син и сопругата

Секторот за внатрешни работи Скопје, до Основното јавно обвинителство во Скопје, поднесе кривична пријава против Ф.С. (47) од Скопје поради постоење основи на сомнение дека извршил две кривични дела „телесни повреди во вршење семејно насилство“, казниво по член 130 став 2 од Кривичниот законик на Република Македонија. МВР соопшти дека пријавениот Ф

Кривична за скопјанец кој ги претепал двегодишното дете и сопругата

Кривична за скопјанец кој ги претепал двегодишното дете и сопругата

Скопје, 10 август 2018 (МИА) - Секторот за внатрешни работи Скопје, до Основното јавно обвинителство во Скопје, поднесе кривична пријава против Ф.С. (47) од Скопје поради постоење основи на сомнение дека извршил две кривични дела „телесни повреди во вршење семејно насилство“, казниво по член 130 став 2 од Кривичниот законик на Република Македонија

Пијан скопјанец ги тепал двегодишното дете и сопругата

Пијан скопјанец ги тепал двегодишното дете и сопругата

Секторот за внатрешни работи Скопје, до Основното јавно обвинителство во Скопје, поднесе кривична пријава против Ф.С. (47) од Скопје поради постоење основи на сомнение дека извршил две кривични дела „телесни повреди во вршење семејно насилство“, казниво по член 130 став 2 од Кривичниот законик на Република Македонија. Пријавениот Ф.С. на 08.08.2018

Драма во Скопје: Татко го претепал двегодишниот син до онесвестување

Драма во Скопје: Татко го претепал двегодишниот син до онесвестување

Татко го тепал двегодишниот син до онесвестување, по што ги заклучил останатите деца во соба, а ја претела и сопругата кога сакала да им помогне. Детето е задржано во болница на лекување, а неговиот татко е приведен во полиција. Нов случај на семејно насилство во Скопје открива полицијата во утринскиот билтен. Станува збор за 47-годишен Скопјанец Ф