притисни ентер »

Започна рехабилитацијата и асфалтирањето на постоечкиот пат Прилеп-Градско, во делот од Дреново до Фариш

Започна рехабилитацијата и асфалтирањето на постоечкиот пат Прилеп-Градско, во делот од Дреново до Фариш

Embedded video for Започна рехабилитацијата и асфалтирањето на постоечкиот пат Прилеп-Градско, во делот од Дреново до Фариш Започна рехабилитацијата и асфалтирањето на постоечкиот пат Прилеп-Градско, во делот од Дреново до Фариш во должина од 10 км. Делницата е широка околу 7 метѕри и со годинии беше во катастрофална состојба, иако ова е единствениот

Универзитетите каде постои можност за примена на протоколите можат да ги реализираат активностите

Универзитетите каде постои можност за примена на протоколите можат да ги реализираат активностите

На високообразовните установи каде постои можност за целосна примена на протоколот, со физичко присуство на студентот може да се реализираат предавањата, вежбите, форми на континуирана проверка на знаењето, индивидуалната настава и други облици кои се соодветни на специфичноста на наставно – научната и уметничката област, консултативно – инструктивната

Наскоро тендер за доизградба на експресниот пат Фариш-Дреново

Наскоро тендер за доизградба на експресниот пат Фариш-Дреново

Mинистерот за транспорт и врски Горан Сугарески и директорот на ЈП за државни патишта Зоран Китанов денеска извршија увид во градежните работи за рехабилитација на регионалниот пат Раец-Фариш. Инвестицијата е со вредност од 1,5 милиони евра. Министерот Сугарески истакна дека градежните работи се одвиваат со засилено темпо и се очекува реконструкцијата

Сугарески-Китанов: За десетина дена ќе биде објавен тендерот за доизградба на експресниот пат Фариш-Дреново

Сугарески-Китанов: За десетина дена ќе биде објавен тендерот за доизградба на експресниот пат Фариш-Дреново

Mинистерот за транспорт и врски Горан Сугарески и директорот на ЈП за државни патишта Зоран Китанов денеска извршија увид во градежните работи за рехабилитација на регионалниот пат Раец-Фариш. Инвестицијата е со вредност од 1,5 милиони евра. Министерот Сугарески истакна дека градежните работи се одвиваат со засилено темпо и се очекува реконструкцијата

Целосна реконструкција на патниот правец од Фариш кон Прилеп

Целосна реконструкција на патниот правец од Фариш кон Прилеп

Mинистерот за транспорт и врски, Горан Сугарески, и директорот на ЈП за државни патишта, Зоран Китанов, денеска извршија увид во градежните работи за рехабилитација на регионалниот пат Раец – Фариш. Станува збор за инвестицијата со вредност од 1,5 милион евра. Според министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески, градежните работи се одвиваат со

За една година целосна реконструкција на патниот правец од Фариш кон Прилеп

За една година целосна реконструкција на патниот правец од Фариш кон Прилеп

Mинистерот за транспорт и врски Горан Сугарески и директорот на ЈП за државни патишта Зоран Китанов денеска извршија увид во градежните работи за рехабилитација на регионалниот пат Раец-Фариш. Станува збор за инвестицијата е со вредност од 1,5 милиони евра. Според министерот за транспорт и врски Горан Сугарески градежните работи се одвиваат со засилено

За една година целосна реконструкција на патниот правец од Фариш кон Прилеп

За една година целосна реконструкција на патниот правец од Фариш кон Прилеп

Mинистерот за транспорт и врски Горан Сугарески и директорот на ЈП за државни патишта Зоран Китанов денеска извршија увид во градежните работи за рехабилитација на регионалниот пат Раец-Фариш. Станува збор за инвестицијата е со вредност од 1,5 милиони евра. Според министерот за транспорт и врски Горан Сугарески градежните работи се одвиваат со засилено

За една година целосна реконструкција на патниот правец од Фариш кон Прилеп

За една година целосна реконструкција на патниот правец од Фариш кон Прилеп

Mинистерот за транспорт и врски Горан Сугарески и директорот на ЈП за државни патишта Зоран Китанов денеска извршија увид во градежните работи за рехабилитација на регионалниот пат Раец-Фариш. Станува збор за инвестицијата е со вредност од 1,5 милиони евра. Според министерот за транспорт и врски Горан Сугарески градежните работи се одвиваат со засилено

Сугарески: Патниот правец Фариш-Дреново ќе биде завршен следниот месец

Сугарески: Патниот правец Фариш-Дреново ќе биде завршен следниот месец

Mинистерот за транспорт и врски Горан Сугарески и директорот на ЈП за државни патишта Зоран Китанов денеска извршија увид во градежните работи за рехабилитација на регионалниот пат Раец-Фариш. Инвестицијата е со вредност од 1,5 милиони евра. Министерот Сугарески истакна дека градежните работи се одвиваат со засилено темпо и се очекува реконструкцијата

Сугарески-Китанов: За десетина дена ќе биде објавен тендерот за доизградба на експресниот пат Фариш-Дреново

Сугарески-Китанов: За десетина дена ќе биде објавен тендерот за доизградба на експресниот пат Фариш-Дреново

Министерот Сугарески истакна дека градежните работи се одвиваат со засилено темпо и се очекува реконструкцијата на патот и мостовите на патниот правец Фариш-Дреново да биде завршена во текот на следниот месец, соопшти Министерството за транспорт. – Оваа делница е од големо значење за Прилеп, Битола, Ресен и за целиот централен дел на земјата, па затоа

Сугарески-Китанов: За десетина дена ќе биде објавен тендерот за доизградба на експресниот пат Фариш-Дреново

Сугарески-Китанов: За десетина дена ќе биде објавен тендерот за доизградба на експресниот пат Фариш-Дреново

Министерот Сугарески истакна дека градежните работи се одвиваат со засилено темпо и се очекува реконструкцијата на патот и мостовите на патниот правец Фариш-Дреново да биде завршена во текот на следниот месец, соопшти Министерството за транспорт. Mинистерот за транспорт и врски Горан Сугарески и директорот на ЈП за државни патишта Зоран Китанов денеска

Сугарески-Китанов: За десетина дена ќе биде објавен тендерот за доизградба на експресниот пат Фариш-Дреново

Сугарески-Китанов: За десетина дена ќе биде објавен тендерот за доизградба на експресниот пат Фариш-Дреново

Mинистерот за транспорт и врски Горан Сугарески и директорот на ЈП за државни патишта Зоран Китанов денеска извршија увид во градежните работи за рехабилитација на регионалниот пат Раец-Фариш. Инвестицијата е со вредност од 1,5 милиони евра. Министерот Сугарески истакна дека градежните работи се одвиваат со засилено темпо и се очекува реконструкцијата

Сугарески-Китанов: За десетина дена ќе биде објавен тендерот за доизградба на експресниот пат Фариш-Дреново

Сугарески-Китанов: За десетина дена ќе биде објавен тендерот за доизградба на експресниот пат Фариш-Дреново

Mинистерот за транспорт и врски Горан Сугарески и директорот на ЈП за државни патишта Зоран Китанов денеска извршија увид во градежните работи за рехабилитација на регионалниот пат Раец-Фариш. Инвестицијата е со вредност од 1,5 милиони евра. Министерот Сугарески истакна дека градежните работи се одвиваат со засилено темпо и се очекува реконструкцијата

Сугарески-Китанов: За десетина дена ќе биде објавен тендерот за доизградба на експресниот пат Фариш-Дреново

Сугарески-Китанов: За десетина дена ќе биде објавен тендерот за доизградба на експресниот пат Фариш-Дреново

Скопје, 22 мај 2020 () – Mинистерот за транспорт и врски Горан Сугарески и директорот на ЈП за државни патишта Зоран Китанов денеска извршија увид во градежните работи за рехабилитација на регионалниот пат Раец-Фариш. Инвестицијата е со вредност од 1,5 милиони евра. Министерот Сугарески истакна дека градежните работи се одвиваат со засилено темпо и

Сугаревски-Китанов: Реконструкцијата на патот и мостовите на патниот правец Фариш-Дреново ќе биде завршена до следниот месец

Сугаревски-Китанов: Реконструкцијата на патот и мостовите на патниот правец Фариш-Дреново ќе биде завршена до следниот месец

Mинистерот за транспорт и врски Горан Сугарески и директорот на ЈП за државни патишта Зоран Китанов денеска извршија увид во градежните работи за рехабилитација на регионалниот пат Раец-Фариш. Инвестицијата е со вредност од 1,5 милиони евра. Министерот Сугарески истакна дека градежните работи се одвиваат со засилено темпо и се очекува реконструкцијата

Сугарески и Китанов ќе извршат увид во рехабилитација на патот Градско-Прилеп

Сугарески и Китанов ќе извршат увид во рехабилитација на патот Градско-Прилеп

Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески и директорот на ЈП за државни патишта Зоран Китанов денеска ќе извршат увид во рехабилитација на државниот пат Градско-Прилеп, делница Раец-Фариш. Патот е дел од Пан-европскиот коридор 10 (Е-75), а делницата од Раец до Фариш е во вкупна должина од околу 10 километри.

Сугарески и Китанов ќе извршат увид во рехабилитација на патот Градско-Прилеп

Сугарески и Китанов ќе извршат увид во рехабилитација на патот Градско-Прилеп

Скопје, 22 мај 2020 () – Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески и директорот на ЈП за државни патишта Зоран Китанов денеска ќе извршат увид во рехабилитација на државниот пат Градско-Прилеп, делница Раец-Фариш. Патот е дел од Пан-европскиот коридор 10 (Е-75), а делницата од Раец до Фариш е во вкупна должина од околу 10 километри.