притисни ентер »

Грчкиот премиер подготвен да воведе нови ограничувања против Ковид-19

Грчкиот премиер подготвен да воведе нови ограничувања против Ковид-19

Грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис вели дека властите се подготвени да воведат нови ограничувања во Атина и околината поради растот на бројот на новоинфицирани со коронавирус. Мицотакис на видеоконференција со министрите изјави дека владата, со цел да го потисне ширењето на коронавирусот, е подготвена да воведе дополнителни мерки во регионот на Атика,

Грчкиот премиер подготвен да воведе нови ограничувања против Ковид-19

Грчкиот премиер подготвен да воведе нови ограничувања против Ковид-19

Грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис вели дека властите се подготвени да воведат нови ограничувања во Атина и околината поради растот на бројот на новоинфицирани со коронавирус. Мицотакис на видеоконференција со министрите изјави дека владата, со цел да го потисне ширењето на коронавирусот, е подготвена да воведе дополнителни мерки во регионот на Атика,

Грчкиот премиер подготвен да воведе нови ограничувања против Ковид-19

Грчкиот премиер подготвен да воведе нови ограничувања против Ковид-19

Грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис вели дека властите се подготвени да воведат нови ограничувања во Атина и околината поради растот на бројот на новоинфицирани со коронавирус. Мицотакис на видеоконференција со министрите изјави дека владата, со цел да го потисне ширењето на коронавирусот, е подготвена да воведе дополнителни мерки во регионот на Атика,

Нови рестрикции во Атина поради корона вирусот

Нови рестрикции во Атина поради корона вирусот

Грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис вели дека властите се подготвени да воведат нови ограничувања во Атина и околината поради растот на бројот на новоинфицирани со коронавирус. Според Ројтерс, Мицотакис на видео конференција со министрите изјавил дека владата, со цел да го потисне ширењето на вирусот, е подготвена да воведе дополнителни мерки во регионот

Грчкиот премиер подготвен да воведе нови ограничувања против Ковид-19

Грчкиот премиер подготвен да воведе нови ограничувања против Ковид-19

Грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис вели дека властите се подготвени да воведат нови ограничувања во Атина и околината поради растот на бројот на новоинфицирани со коронавирус. Мицотакис на видеоконференција со министрите изјави дека владата, со цел да го потисне ширењето на коронавирусот, е подготвена да воведе дополнителни мерки во регионот на Атика,

Грчката Влада подготвена да воведе дополнителни мерки за Ковид-19 во поширокиот регион на Атина

Грчката Влада подготвена да воведе дополнителни мерки за Ковид-19 во поширокиот регион на Атина

Владата е подготвена да спроведе дополнителни мерки за ограничување на ширењето на коронавирусот во Атика, рече грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис за време на денешниот редовен состанок со надлежните министри и епидемиолози за Ковид-19, јави дописничката на МИА од Атина. Областа Атика, поширокиот регион на Атина, со околу пет милиони жители, поради

Мицотакис им најави дополнителни мерки на Грците

Мицотакис им најави дополнителни мерки на Грците

Владата е подготвена да спроведе дополнителни мерки за ограничување на ширењето на коронавирусот во Атика, рече грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис за време на денешниот редовен состанок со надлежните министри и епидемиолози за Ковид-19, јави дописничката на МИА од Атина. Областа Атика, поширокиот регион на Атина, со околу пет милиони жители, поради

Грчката Влада подготвена да воведе дополнителни мерки за Ковид-19 во поширокиот регион на Атина

Грчката Влада подготвена да воведе дополнителни мерки за Ковид-19 во поширокиот регион на Атина

Атина, 18 септември 2020 () – Владата е подготвена да спроведе дополнителни мерки за ограничување на ширењето на коронавирусот во Атика, рече грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис за време на денешниот редовен состанок со надлежните министри и епидемиолози за Ковид-19, јави дописничката на од Атина. Областа Атика, поширокиот регион на Атина, со околу

Грчката Влада подготвена да воведе дополнителни мерки за Ковид-19 во поширокиот регион на Атина

Грчката Влада подготвена да воведе дополнителни мерки за Ковид-19 во поширокиот регион на Атина

Владата е подготвена да спроведе дополнителни мерки за ограничување на ширењето на коронавирусот во Атика, рече грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис за време на денешниот редовен состанок со надлежните министри и епидемиолози за Ковид-19, јави дописничката на МИА од Атина. Областа Атика, поширокиот регион на Атина, со околу пет милиони жители, поради

Расте бројот на заразени и починати лица од Ковид-19 во Грција

Расте бројот на заразени и починати лица од Ковид-19 во Грција

Во изминатите 24 часа во Грција е регистриран зголемен број на смртни случаи од Ковид-19, починаа девет лица, што е рекордно висок број, додека пак зголемување има и во однос на новозаболените, 359 за едно деноноќие, јави дописничката на МИА од Атина. Според официјалните податоци од Националната организација за јавно здравје, 69 лица се лекуваат, приклучени

Расте бројот на заразени и починати лица од Ковид-19 во Грција

Расте бројот на заразени и починати лица од Ковид-19 во Грција

Во изминатите 24 часа во Грција е регистриран зголемен број на смртни случаи од Ковид-19, починаа девет лица, што е рекордно висок број, додека пак зголемување има и во однос на новозаболените, 359 за едно деноноќие, јави дописничката на МИА од Атина. Според официјалните податоци од Националната организација за јавно здравје, 69 лица се лекуваат, приклучени

Зголемен број смртни случаи од Ковид-19, но и новозаболени во Грција

Зголемен број смртни случаи од Ковид-19, но и новозаболени во Грција

Во изминатите 24 часа во Грција е регистриран зголемен број на смртни случаи од Ковид-19, починаа девет лица, што е рекордно висок број, додека пак зголемување има и во однос на новозаболените, 359 за едно деноноќие, јави дописничката на МИА од Атина. Според официјалните податоци од Националната организација за јавно здравје, 69 лица се лекуваат, приклучени

Зголемен број смртни случаи од Ковид-19, но и новозаболени во Грција

Зголемен број смртни случаи од Ковид-19, но и новозаболени во Грција

Во изминатите 24 часа во Грција е регистриран зголемен број на смртни случаи од Ковид-19, починаа девет лица, што е рекордно висок број, додека пак зголемување има и во однос на новозаболените, 359 за едно деноноќие. Според официјалните податоци од Националната организација за јавно здравје, 69 лица се лекуваат, приклучени на апарати, а од почетокот

Зголемен број смртни случаи од Ковид-19, но и новозаболени во Грција

Зголемен број смртни случаи од Ковид-19, но и новозаболени во Грција

Во изминатите 24 часа во Грција е регистриран зголемен број на смртни случаи од Ковид-19, починаа девет лица, што е рекордно висок број, додека пак зголемување има и во однос на новозаболените, 359 за едно деноноќие, јави дописничката на МИА од Атина. Според официјалните податоци од Националната организација за јавно здравје, 69 лица се лекуваат, приклучени

Зголемен број смртни случаи од Ковид-19, но и новозаболени во Грција

Зголемен број смртни случаи од Ковид-19, но и новозаболени во Грција

Атина, 17 септември 2020 () – Во изминатите 24 часа во Грција е регистриран зголемен број на смртни случаи од Ковид-19, починаа девет лица, што е рекордно висок број, додека пак зголемување има и во однос на новозаболените, 359 за едно деноноќие, јави дописничката на од Атина. Според официјалните податоци од Националната организација за јавно здравје,

Зголемен број смртни случаи од Ковид-19, но и новозаболени во Грција

Зголемен број смртни случаи од Ковид-19, но и новозаболени во Грција

Во изминатите 24 часа во Грција е регистриран зголемен број на смртни случаи од Ковид-19, починаа девет лица, што е рекордно висок број, додека пак зголемување има и во однос на новозаолените, 359 за едно деноноќие, јави дописничката на МИА од Атина. Според официјалните податоци од Националната организација за јавно здравје, 69 лица се лекуваат, приклучени

Зголемен број смртни случаи од Ковид-19, но и новозаболени во Грција

Зголемен број смртни случаи од Ковид-19, но и новозаболени во Грција

Во изминатите 24 часа во Грција е регистриран зголемен број на смртни случаи од Ковид-19, починаа девет лица, што е рекордно висок број, додека пак зголемување има и во однос на новозаболените, 359 за едно деноноќие, јави дописничката на МИА од Атина. Според официјалните податоци од Националната организација за јавно здравје, 69 лица се лекуваат, приклучени