притисни ентер »

Единствена Македонија: Заев ќе оствари 100 милиони евра профит од марихуана, а народот го залажува со романтика

Единствена Македонија: Заев ќе оствари 100 милиони евра профит од марихуана, а народот го залажува со романтика

Странскиот измеќар Зоран Заев брише сѐ што е македонско, за Македонија да стане членка на НАТО заради заштита на украденото од позиција на власт, обвинуваат од партијата Единствена Македонија на Јанко Бачев. Од таму сметаат дека организација како НАТО не ја интересира грабежот туку, како што велат, сака само марионети кои верно би му служеле на проектот

Единствена Македонија: 2019 ќе биде година на 100 милиони евра профит за Заев од дрога

Единствена Македонија: 2019 ќе биде година на 100 милиони евра профит за Заев од дрога

„Странскиот измеќар Зоран Заев брише се што е македонско за Македонија да стане членка на НАТО заради заштита на украденото од позиција на власт бидејќи НАТО не го интересира грабежот туку сака само марионети кој верно ќе му служат во геноцидниот проект за уништување на македонскиот народ. Во заднина, фирмите на Заев веќе го завршија процесот на масовни

Единствена Македонија: Заев ќе оствари 100 милиони евра профит од марихуана, а народот го залажува со романтика

Единствена Македонија: Заев ќе оствари 100 милиони евра профит од марихуана, а народот го залажува со романтика

Странскиот измеќар Зоран Заев брише сѐ што е македонско, за Македонија да стане членка на НАТО заради заштита на украденото од позиција на власт, обвинуваат од партијата Единствена Македонија на Јанко Бачев. Од таму сметаат дека организација како НАТО не ја интересира грабежот туку, како што велат, сака само марионети кои верно би му служеле на проектот

„Единствена Македонија“: 2019 ќе биде година на 100 милиони евра профит за Заев од дрога, а народот останува со прстот во уста

„Единствена Македонија“: 2019 ќе биде година на 100 милиони евра профит за Заев од дрога, а народот останува со прстот во уста

Странскиот измеќар Зоран Заев брише се што е македонско за Македонија да стане членка на НАТО заради заштита на украденото од позиција на власт бидејќи НАТО не го интересира грабежот туку сака само марионети кои верно ќе му служат во геноцидниот проект за уништување на македонскиот народ, велат од „Единствена Македонија“. „Во заднина, фирмите на Заев

EM: 2019 ќе биде година на 100 милиони евра профит за Заев, а народот останува со прстот во уста

EM: 2019 ќе биде година на 100 милиони евра профит за Заев, а народот останува со прстот во уста

Странскиот измеќар Зоран Заев брише се што е македонско за Македонија да стане членка на НАТО заради заштита на украденото од позиција на власт бидејќи НАТО не го интересира грабежот туку сака само марионети кој верно ќе му служат во геноцидниот проект за уништување на македонскиот народ. Во заднина, фирмите на Заев веќе го завршија процесот на масовни

Единствена Македонија: Ова ќе биде година на повеќе пари за марионетата Заев, а народот ќе остане со прст во уста

Единствена Македонија: Ова ќе биде година на повеќе пари за марионетата Заев, а народот ќе остане со прст во уста

Од Единствена Македонија се јавија со соопштение во кое го нападнаа премиерот Заев дека само за него ќе има повеќе пари во оваа 2019 година, нарекувајќи го марионета која му служи на НАТО. „Странскиот измеќар Зоран Заев брише се што е македонско за Македонија да стане членка на НАТО заради заштита на украденото од позиција на власт бидејќи НАТО не

Единствена Македонија: Странскиот измеќар Зоран Заев брише сѐ што е македонско

Единствена Македонија: Странскиот измеќар Зоран Заев брише сѐ што е македонско

Странскиот измеќар Зоран Заев брише сѐ што е македонско, за Македонија да стане членка на НАТО заради заштита на украденото од позиција на власт, обвинуваат од партијата Единствена Македонија на Јанко Бачев. Од таму сметаат дека организација како НАТО не ја интересира грабежот туку, како што велат, сака само марионети кои верно би му служеле на проектот

Единствена Македонија: Ајде да се соочиме со народот на предвремени парламентарни избори

Единствена Македонија: Ајде да се соочиме со народот на предвремени парламентарни избори

Марионетата Зоран Заев со бришење на се што е македонско ја фрли Македонија на колена наспроти референдумската народна воља против бришење на светото македонско име, идентитетот, историјата и традицијата на македонскиот народ. Странскиот измеќар Заев сака влез во НАТО заради заштита на украденото од позиција на власт бидејќи НАТО не го интересира грабежот

Единствена Македонија: Заев сака со либералните вредности на НАТО да ја уништи Македонија

Единствена Македонија: Заев сака со либералните вредности на НАТО да ја уништи Македонија

Марионетата Зоран Заев со бришење на се што е македонско ја фрли Македонија на колена наспроти референдумската народна воља против бришење на светото македонско име, идентитетот, историјата и традицијата на македонскиот народ, вели партијата „Единствена Македонија“ на Јанко Бачев, преку соопштение. „Измеќарот Заев сака во НАТО за да ја уништи традиционална

Единствена Македонија: Заев се фали дека ќе победел на наредните избори, ајде да се соочиме со народот

Единствена Македонија: Заев се фали дека ќе победел на наредните избори, ајде да се соочиме со народот

Од партијата Единствена Македонија го повикаа премиерот Зоран Заев на предвремени парламентарни избори. Тие го нападнаа Заев дека брише се што е македонско и ја фрла на колена Македонија и покрај народната волја изразена преку бојкотот на референдумот. Според нив, Заев сака влез во НАТО поради заштита на украденото од позиција на власт. „Цел свет знае

Бачев: Заев сака во НАТО за да ја уништи традиционална Македонија со вредностите на НАТО: Хомосексуализам, истополови бракови, дрогирана младина

Бачев: Заев сака во НАТО за да ја уништи традиционална Македонија со вредностите на НАТО: Хомосексуализам, истополови бракови, дрогирана младина

Марионетата Зоран Заев со бришење на се што е македонско ја фрли Македонија на колена наспроти референдумската народна воља против бришење на светото македонско име, идентитетот, историјата и традицијата на македонскиот народ. Странскиот измеќар Заев сака влез во НАТО заради заштита на украденото од позиција на власт бидејќи НАТО не го интересира грабежот

Единствена Македонија: Заев сака со либералните вредности на НАТО да ја уништи Македонија

Единствена Македонија: Заев сака со либералните вредности на НАТО да ја уништи Македонија

Марионетата Зоран Заев со бришење на се што е македонско ја фрли Македонија на колена наспроти референдумската народна воља против бришење на светото македонско име, идентитетот, историјата и традицијата на македонскиот народ, вели партијата „Единствена Македонија“ на Јанко Бачев, преку соопштение. „Измеќарот Заев сака во НАТО за да ја уништи традиционална