Bentley Mulliner Bacalar ќе се појави на Саемот во Женева

Mulliner дивизијата на Bentley го најави дебито на новиот модел Bacalar и тоа веќе за почетокот на следниот месец и Саемот за автомобили во Женева Станува збор за луксузен GT автомобил кој ќе се изработува рачно и во мошне ограничен број на примероци, а своето име го добива по езеро во Мексико. Засега е познато дека Bentley Mulliner Bacalar ќе добие