притисни ентер »

Најмоќниот Porsche Cayenne е plug-in хибрид

Најмоќниот Porsche Cayenne е plug-in хибрид

Porsche продолжува да се фокусира на електро-мобилноста, со новиот Cayenne, кој сега нуди и хибриден погон, како и својот претходник. Cayenne Turbo S E-Hybrid и Cayenne Turbo S E-Hybrid Coupé ја нудат моќта од 500 kW (680 КС), преку интелигентната интеракција на четирилитарскиот V8 мотор (404 kW / 550 КС) и интегриран електричен мотор со осумстепениот

Претставен plug-in хибридниот BMW 330e

Претставен plug-in хибридниот BMW 330e

Хибридниот седан дебитира со 292 коњски сили XtraBoost Power и може да достигне брзина од 140 km/h само на електрична енергија Кон редовите на тековната генерација на BMW Серија 3 сега се придружува и plug-in хибридната варијанта на моделот, која ветува соодветна комбинација на ефикасност и перформанси во сегментот на спортските седани. Новиот BMW

Најмоќниот Porsche Cayenne е plug-in хибрид

Најмоќниот Porsche Cayenne е plug-in хибрид

Porsche продолжува да се фокусира на електро-мобилноста, со новиот Cayenne, кој сега нуди и хибриден погон, како и својот претходник. Cayenne Turbo S E-Hybrid и Cayenne Turbo S E-Hybrid Coupé ја нудат моќта од 500 kW (680 КС), преку интелигентната интеракција на четирилитарскиот V8 мотор (404 kW / 550 КС) и интегриран електричен мотор со осумстепениот

Најмоќниот Porsche Cayenne е plug-in хибрид

Најмоќниот Porsche Cayenne е plug-in хибрид

Porsche продолжува да се фокусира на електро-мобилноста, со новиот Cayenne, кој сега нуди и хибриден погон, како и својот претходник. Cayenne Turbo S E-Hybrid и Cayenne Turbo S E-Hybrid Coupé ја нудат моќта од 500 kW (680 КС), преку интелигентната интеракција на четирилитарскиот V8 мотор (404 kW / 550 КС) и интегриран електричен мотор со осумстепениот

Најмоќниот Porsche Cayenne е plug-in хибрид

Најмоќниот Porsche Cayenne е plug-in хибрид

Porsche продолжува да се фокусира на електро-мобилноста, со новиот Cayenne, кој сега нуди и хибриден погон, како и својот претходник. Cayenne Turbo S E-Hybrid и Cayenne Turbo S E-Hybrid Coupé ја нудат моќта од 500 kW (680 КС), преку интелигентната интеракција на четирилитарскиот V8 мотор (404 kW / 550 КС) и интегриран електричен мотор со осумстепениот

Најмоќниот Porsche Cayenne е plug-in хибрид

Најмоќниот Porsche Cayenne е plug-in хибрид

Porsche продолжува да се фокусира на електро-мобилноста, со новиот Cayenne, кој сега нуди и хибриден погон, како и својот претходник. Cayenne Turbo S E-Hybrid и Cayenne Turbo S E-Hybrid Coupé ја нудат моќта од 500 kW (680 КС), преку интелигентната интеракција на четирилитарскиот V8 мотор (404 kW / 550 КС) и интегриран електричен мотор со осумстепениот

Најмоќниот Porsche Cayenne е plug-in хибрид

Најмоќниот Porsche Cayenne е plug-in хибрид

Porsche продолжува да се фокусира на електро-мобилноста, со новиот Cayenne, кој сега нуди и хибриден погон, како и својот претходник. Cayenne Turbo S E-Hybrid и Cayenne Turbo S E-Hybrid Coupé ја нудат моќта од 500 kW (680 КС), преку интелигентната интеракција на четирилитарскиот V8 мотор (404 kW / 550 КС) и интегриран електричен мотор со осумстепениот

Фото: Порше „Cayenne“ хибрид

Фото: Порше „Cayenne“ хибрид

„Cayenne Turbo S E-Hybrid“ и „Cayenne Turbo S E-Hybrid Coupé“ ја нудат моќта од 500 kW (680 КС), преку интелигентната интеракција на четирилитарскиот V8 мотор (404 kW / 550 КС) и интегриран електричен мотор со осумстепениот менувач Tiptronic S (100 kW / 136 КС). Максималниот вртежен момент на системот од 900 Nm е достапен при најмало притискање на

Најмоќниот Porsche Cayenne е plug-in хибрид (ФОТО+ВИДЕО)

Најмоќниот Porsche Cayenne е plug-in хибрид (ФОТО+ВИДЕО)

Двата модела забрзуваат од 0 до 100 км на час за 3,8 секунди и достигнуваат максимална брзина од 295 км на час. Porsche продолжува да се фокусира на електро-мобилноста, со новиот Cayenne, кој сега нуди и хибриден погон, како и својот претходник. Cayenne Turbo S E-Hybrid и Cayenne Turbo S E-Hybrid Coupé ја нудат моќта од 500 kW (680 КС), преку интелигентната

Најмоќниот Porsche Cayenne е plug-in хибрид

Најмоќниот Porsche Cayenne е plug-in хибрид

Porsche продолжува да се фокусира на електро-мобилноста, со новиот Cayenne, кој сега нуди и хибриден погон, како и својот претходник. Cayenne Turbo S E-Hybrid и Cayenne Turbo S E-Hybrid Coupé ја нудат моќта од 500 kW (680 КС), преку интелигентната интеракција на четирилитарскиот V8 мотор (404 kW / 550 КС) и интегриран електричен мотор со осумстепениот

Најмоќниот Porsche Cayenne е plug-in хибрид

Најмоќниот Porsche Cayenne е plug-in хибрид

Porsche продолжува да се фокусира на електро-мобилноста, со новиот Cayenne, кој сега нуди и хибриден погон, како и својот претходник. Cayenne Turbo S E-Hybrid и Cayenne Turbo S E-Hybrid Coupé ја нудат моќта од 500 kW (680 КС), преку интелигентната интеракција на четирилитарскиот V8 мотор (404 kW / 550 КС) и интегриран електричен мотор со осумстепениот

(Фото) Најмоќниот Porsche Cayenne е plug-in хибрид

(Фото) Најмоќниот Porsche Cayenne е plug-in хибрид

Porsche продолжува да се фокусира на електро-мобилноста, со новиот Cayenne, кој сега нуди и хибриден погон, како и својот претходник. Cayenne Turbo S E-Hybrid и Cayenne Turbo S E-Hybrid Coupé ја нудат моќта од 500 kW (680 КС), преку интелигентната интеракција на четирилитарскиот V8 мотор (404 kW / 550 КС) и интегриран електричен мотор со осумстепениот

Најмоќниот Porsche Cayenne е plug-in хибрид

Најмоќниот Porsche Cayenne е plug-in хибрид

Porscheпродолжува да се фокусира на електро-мобилноста, со новиот Cayenne, којсега нуди и хибриден погон, како и својот претходник. Cayenne Turbo S E-Hybrid и Cayenne Turbo S E-Hybrid Coupé ја нудат моќта од 500 kW (680 КС), преку интелигентната интеракција на четирилитарскиот V8 мотор (404 kW / 550 КС) и интегриран електричен мотор со осумстепениот

Најмоќниот Porsche Cayenne е plug-in хибрид

Најмоќниот Porsche Cayenne е plug-in хибрид

Porsche продолжува да се фокусира на електро-мобилноста, со новиот Cayenne, кој сега нуди и хибриден погон, како и својот претходник. Cayenne Turbo S E-Hybrid и Cayenne Turbo S E-Hybrid Coupé ја нудат моќта од 500 kW (680 КС), преку интелигентната интеракција на четирилитарскиот V8 мотор (404 kW / 550 КС) и интегриран електричен мотор со осумстепениот

Porsche го претстави Cayenne Turbo S E-Hybrid

Porsche го претстави Cayenne Turbo S E-Hybrid

Cayenne Turbo S E-Hybrid и Cayenne Turbo S E-Hybrid Coupe дебитираат со 670 коњски сили и возен опсег до 40 километри Германскиот производител претстави нова варијанта во највисокиот опсег на семејството Cayenne. Новата верзија е Cayenne Turbo S E-Hybrid која доаѓа во стандардното тело на Cayenne или во поспортската Cayenne Coupe изведба, а на пазарот

Најновото Porsche Cayenne е хибрид

Најновото Porsche Cayenne е хибрид

Porsche ги најави новите хибридни модели од Cayenne SUV линијата... Новиот Turbo S E-Hybrid ќе биде на самиот врв на понудата со бензинско-електричен хибриден погон со масивни 670 коњски сили. Оваа хибридна верзија на Cayenne ќе биде најмоќна верзија во понудата со 4.0-литарски twin-turbo V8 мотор од моделот Cayenne Turbo и електричен мотор од Cayenne