притисни ентер »

Не пуштиле Русин да се качи во авион поради „дебелиот мачор“

Не пуштиле Русин да се качи во авион поради „дебелиот мачор“

Неколку килограми вишок не е проблем само за девојките пред почетокот на летната сезона. Ова стана проблем дури и за четириножните миленици. Михаил Галин објави на „Фејсбук“ приказна за своето необично патување, кога морал да замени мачка за да стигне до посакуваната дестинација. Момчето и неговото милениче Виктор полетале од Рига, каде не му поставиле