Вака се тера туризам

Наша читателка ни прати фотографии од малото градче Голем во близина на Драч, Албанија. „Ова мало градче може да биде пример како успешно се води туризам. 165 хотели и други сместувања, љубезни мештани, а за плажите немам збор. Сите се грижат за чистотата и сакаат да привлечат туристи. Вака се тера туризам.“ Моника Б. Прочитајте и... Пијан албански