притисни ентер »

Кошарка М-18: Партизан и МЗТ Скопје во борба за трофејот

Кошарка М-18: Партизан и МЗТ Скопје во борба за трофејот

Јуниорите на Партизан Мулти Шпед и на МЗТ Скопје Аеродром ќе се борат за трофејот во финалето на македонскиот кошаркарски шампионат – возрасната категорија до 18 години. На завршниот турнир кој се одигрува во скопската сала „Градски парк“ во првото полуфинале Партизан Мулти Шпед го победи Феникс со 77:58. Во второто полуфинале, МЗТ Скопје Аеродром

Кошарка М-18: Партизан и МЗТ Скопје во борба за трофејот

Кошарка М-18: Партизан и МЗТ Скопје во борба за трофејот

Јуниорите на Партизан Мулти Шпед и на МЗТ Скопје Аеродром ќе се борат за трофејот во финалето на македонскиот кошаркарски шампионат – возрасната категорија до 18 години. На завршниот турнир кој се одигрува во скопската сала „Градски парк“ во првото полуфинале Партизан Мулти Шпед го победи Феникс со 77:58. Во второто полуфинале, МЗТ Скопје Аеродром

Кошарка М18: МЗТ Скопје против Партизан МШ во борба за трофејот

Кошарка М18: МЗТ Скопје против Партизан МШ во борба за трофејот

Јуниорите на Партизан Мулти Шпед и на МЗТ Скопје Аеродром ќе се борат за трофејот во финалето на македонскиот кошаркарски шампионат – возрасната категорија до 18 години. На завршниот турнир кој се одигрува во скопската сала „Градски парк“ во првото полуфинале Партизан Мулти Шпед го победи Феникс со 77:58. Во второто полуфинале, МЗТ Скопје Аеродром

Кошарка М-18: Партизан и МЗТ Скопје во борба за трофејот

Кошарка М-18: Партизан и МЗТ Скопје во борба за трофејот

Јуниорите на Партизан Мулти Шпед и на МЗТ Скопје Аеродром ќе се борат за трофејот во финалето на македонскиот кошаркарски шампионат – возрасната категорија до 18 години. На завршниот турнир кој се одигрува во скопската сала „Градски парк“ во првото полуфинале Партизан Мулти Шпед го победи Феникс со 77:58. Во второто полуфинале, МЗТ Скопје Аеродром