притисни ентер »

Има ли крај на гафовите: Што слави денес Шилегов? (фото)

Има ли крај на гафовите: Што слави денес Шилегов? (фото)

На официјалниот профил на Град Скопје на „Твитер“ беше објавено дека делегација составена од градоначалникот Петре Шилегов, Претседателот на Советот Љубица Јанчева и секретарот на Град Скопје Викторија Аврамовска Мадиќ, положија свежо цвеќе пред споменикот на ослободителите на Скопје, во чест на Денот на народното востание, како што пишува во објавата

Шилегов и Град Скопје денеска го слават први октомври (ФОТО)

Шилегов и Град Скопје денеска го слават први октомври (ФОТО)

На официјалниот твитер профил на градот Скопје, стои дека делегација составена од градоначалникот Петре Шилегов, Претседателот на Советот Љубица Јанчева и секретарот на Град Скопје Викторија Аврамовска Мадиќ, положија свежо цвеќе пред споменикот на ослободителите на Скопје, во чест на Денот на народното востание, како што пишува во објавата ПРВИ октомври

Шилегов и Град Скопје денеска го слават први октомври (ФОТО)

Шилегов и Град Скопје денеска го слават први октомври (ФОТО)

На официјалниот твитер профил на градот Скопје, стои дека делегација составена од градоначалникот Петре Шилегов, Претседателот на Советот Љубица Јанчева и секретарот на Град Скопје Викторија Аврамовска Мадиќ, положија свежо цвеќе пред споменикот на ослободителите на Скопје, во чест на Денот на народното востание, како што пишува во објавата ПРВИ октомври

ФОТО: Шилегов и Град Скопје денеска го слават први октомври

ФОТО: Шилегов и Град Скопје денеска го слават први октомври

ФОТО: Шилегов и Град Скопје денеска го слават први октомври На официјалниот твитер профил на градот Скопје, стои дека делегација составена од градоначалникот Петре Шилегов, Претседателот на Советот Љубица Јанчева и секретарот на Град Скопје Викторија Аврамовска Мадиќ, положија свежо цвеќе пред споменикот на ослободителите на Скопје, во чест на Денот

(ФОТО) Град Скопје се обука: Честитаа 1-ти наместо 11-ти Октомври

(ФОТО) Град Скопје се обука: Честитаа 1-ти наместо 11-ти Октомври

На официјалниот твитер профил на градот Скопје, стои дека делегација составена од градоначалникот Петре Шилегов, Претседателот на Советот Љубица Јанчева и секретарот на Град Скопје Викторија Аврамовска Мадиќ, положија свежо цвеќе пред споменикот на ослободителите на Скопје, во чест на Денот на народното востание, како што пишува во објавата ПРВИ октомври

Делегација на Градот Скопје положи цвеќе пред Споменикот на Ослободителите на Скопје

Делегација на Градот Скопје положи цвеќе пред Споменикот на Ослободителите на Скопје

Делегација на Град Скопје, составена од градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, Претседателот на Советот на Град Скопје, Љубица Јанчева и секретарот на Град Скопје, Викторија Аврамовска Мадиќ, во чест на големиот македонски државен празник 11-ти Октомври - Денот на народното востание, денеска положија цвеќе пред Споменикот на Ослободителите на Скопје,

ШИЛЕГОВ ПОВТОРНО ГО ПРОМАШИ ПРАЗНИКОТ: Шилегов денес го слави први октомври!?

ШИЛЕГОВ ПОВТОРНО ГО ПРОМАШИ ПРАЗНИКОТ: Шилегов денес го слави први октомври!?

На официјалниот твитер профил на градот Скопје, стои дека делегација составена од градоначалникот Петре Шилегов, Претседателот на Советот Љубица Јанчева и секретарот на Град Скопје Викторија Аврамовска Мадиќ, положија свежо цвеќе пред споменикот на ослободителите на Скопје, во чест на Денот на народното востание, како што пишува во објавата ПРВИ октомври