притисни ентер »

Отворена истрага против двајца осомничени за разбојништво во маркет

Отворена истрага против двајца осомничени за разбојништво во маркет

Две лица, на возраст од 28 и 30 години, се осомничени дека заедно како соизвршители извршиле разбојништво од чл.237 ст.1 во врска со чл.22 од Кривичниот законик. Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје донесе наредба за спроведување истражна постапка против двајцата за кои постои основано сомнение дека на 2 декември влегле во маркет

Отворена истрага против двајца осомничени за разбојништво во маркет

Отворена истрага против двајца осомничени за разбојништво во маркет

Две лица, на возраст од 28 и 30 години, се осомничени дека заедно како соизвршители извршиле разбојништво од чл.237 ст.1 во врска со чл.22 од Кривичниот законик. Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје донесе наредба за спроведување истражна постапка против двајцата за кои постои основано сомнение дека на 2 декември влегле во маркет

Отворена истрага против двајца осомничени за разбојништво во маркет

Отворена истрага против двајца осомничени за разбојништво во маркет

Две лица, на возраст од 28 и 30 години, се осомничени дека заедно како соизвршители извршиле разбојништво од чл.237 ст.1 во врска со чл.22 од Кривичниот законик. Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје донесе наредба за спроведување истражна постапка против двајцата за кои постои основано сомнение дека на 2 декември влегле во маркет

Отворена истрага против двајца осомничени за разбојништво во маркет во Сандево

Отворена истрага против двајца осомничени за разбојништво во маркет во Сандево

Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје донесе наредба за спроведување истражна постапка против две лица, на возраст од 28 и 30 години, за кои постои основано сомнение дека на 2 декември влегле во маркет во селото Сандево и со закана со нож кон вработената, одзеле парични средства во вкупен износ од 36.600 денари. -Бидејќи постои опасност

Отворена истрага против двајца осомничени за разбојништво во маркет во Сандево

Отворена истрага против двајца осомничени за разбојништво во маркет во Сандево

Отворена истрага против двајца осомничени за разбојништво во маркет во Сандево Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје донесе наредба за спроведување истражна постапка против две лица, на возраст од 28 и 30 години, за кои постои основано сомнение дека на 2 декември влегле во маркет во селото Сандево и со закана со нож кон вработената,

Отворена истрага против двајца осомничени за разбојништво во маркет во Сандево

Отворена истрага против двајца осомничени за разбојништво во маркет во Сандево

Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје донесе наредба за спроведување истражна постапка против две лица, на возраст од 28 и 30 години, за кои постои основано сомнение дека на 2 декември влегле во маркет во селото Сандево и со закана со нож кон вработената, одзеле парични средства во вкупен износ од 36.600 денари. -Бидејќи постои опасност

ОЈО бара притвор за двајца крадци

ОЈО бара притвор за двајца крадци

Арамиите според Обвинителството од продавница украле 600 евра. Основното јавно обвинителство започна истрага против две лица на возраст од 28 и 30 години, за кои постои основано сомнение дека на 2 овој месец влегле во маркет во скопското село Сандево и со закана со нож вперен кон вработената, одзеле 36.600 денари. „Бидејќи постои опасност осомничените

Отворена истрага против двајца осомничени за разбојништво во маркет во Сандево

Отворена истрага против двајца осомничени за разбојништво во маркет во Сандево

Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје донесе наредба за спроведување истражна постапка против две лица, на возраст од 28 и 30 години, за кои постои основано сомнение дека на 2 декември влегле во маркет во селото Сандево и со закана со нож кон вработената, одзеле парични средства во вкупен износ од 36.600 денари. -Бидејќи постои опасност

Двајцата разбојници кои со нож ограбија маркет во скопско Сандево добија притвор

Двајцата разбојници кои со нож ограбија маркет во скопско Сандево добија притвор

Две лица, на возраст од 28 и 30 години, се осомничени дека заедно како соизвршители сториле кривично дело – Разбојништво од чл.237 ст.1 во врска со чл.22 од Кривичниот законик. Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје донесе Наредба за спроведување истражна постапка против двајцата за кои постои основано сомнение дека на 2 декември влегле

Притор за двајца разбојници кои со нож ограбија маркет во скопско Сандево

Притор за двајца разбојници кои со нож ограбија маркет во скопско Сандево

Две лица, на возраст од 28 и 30 години, се осомничени дека заедно како соизвршители сториле кривично дело – Разбојништво од чл.237 ст.1 во врска со чл.22 од Кривичниот законик. Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје донесе Наредба за спроведување истражна постапка против двајцата за кои постои основано сомнение дека на 2 декември влегле

ОЈО СО БАРАЊЕ: Истpaга за paзбојништво во спортска обложувалница во Скопје

ОЈО СО БАРАЊЕ: Истpaга за paзбојништво во спортска обложувалница во Скопје

Основното јавно обвинителство Скопје (ОЈО) донесе наредба за спроведување истражна постапка против едно лице, поради постоење основано сомнение дека сторило кривично дело „разбојништво“. Како што информира Јавното обвинителство, на 20 септември годинава, осомничениот влегол во спортска обложувалница на булеварот „Митрополит Теодосиј Гологанов“ во Скопје

ОЈО бара истрага за разбојништво во спортска обложувалница во Скопје

ОЈО бара истрага за разбојништво во спортска обложувалница во Скопје

Скопје, 2 декември 2019 (МИА) – Основното јавно обвинителство Скопје (ОЈО) донесе наредба за спроведување истражна постапка против едно лице, поради постоење основано сомнение дека сторило кривично дело „разбојништво“. Како што информира Јавното обвинителство, на 20 септември годинава, осомничениот влегол во спортска обложувалница на булеварот „Митрополит

ОЈО бара истрага за разбојништво во спортска обложувалница во Скопје

ОЈО бара истрага за разбојништво во спортска обложувалница во Скопје

Основното јавно обвинителство Скопје (ОЈО) донесе наредба за спроведување истражна постапка против едно лице, поради постоење основано сомнение дека сторило кривично дело „разбојништво“. Како што информира Јавното обвинителство, на 20 септември годинава, осомничениот влегол во спортска обложувалница на булеварот „Митрополит Теодосиј Гологанов“ во Скопје

Истрага против 27-годишно момче кое ограбило обложувалница

Истрага против 27-годишно момче кое ограбило обложувалница

Основното јавно обвинителство Скопје донесе наредба за спроведување истражна постапка против едно лице за разбојништво во спортска обложувалница. На 20 септември осомничениот влегол во спортска обложувалница на булеварот Митрополит Теодосиј Гологанов во Скопје и со нож во раката се заканил на вработениот, барајќи од него да му ги даде парите. Оштетениот,

ОЈО бара истрага за разбојништво во спортска обложувалница во Скопје

ОЈО бара истрага за разбојништво во спортска обложувалница во Скопје

Основното јавно обвинителство Скопје (ОЈО) донесе наредба за спроведување истражна постапка против едно лице, поради постоење основано сомнение дека сторило кривично дело „разбојништво“. Како што информира Јавното обвинителство, на 20 септември годинава, осомничениот влегол во спортска обложувалница на булеварот „Митрополит Теодосиј Гологанов“ во Скопје

Истрага против 27-годишно момче кое ограбило обложувалница

Истрага против 27-годишно момче кое ограбило обложувалница

Основното јавно обвинителство Скопје донесе наредба за спроведување истражна постапка против едно лице за разбојништво во спортска обложувалница. На 20 септември осомничениот влегол во спортска обложувалница на булеварот Митрополит Теодосиј Гологанов во Скопје и со нож во раката се заканил на вработениот, барајќи од него да му ги даде парите. Оштетениот,

Истрага против 27-годишно момче кое ограбило обложувалница

Истрага против 27-годишно момче кое ограбило обложувалница

Основното јавно обвинителство Скопје донесе наредба за спроведување истражна постапка против едно лице за разбојништво во спортска обложувалница. На 20 септември, осомничениот влегол во спортска обложувалница на булеварот „Митрополит Теодосиј Гологанов“ во Скопје и со нож во раката се заканил на вработениот, барајќи од него да му ги даде парите. Оштетениот,

ОЈО бара истрага за разбојништво во спортска обложувалница во Скопје

ОЈО бара истрага за разбојништво во спортска обложувалница во Скопје

Основното јавно обвинителство Скопје (ОЈО) донесе наредба за спроведување истражна постапка против едно лице, поради постоење основано сомнение дека сторило кривично дело „разбојништво“. Како што информира Јавното обвинителство, на 20 септември годинава, осомничениот влегол во спортска обложувалница на булеварот „Митрополит Теодосиј Гологанов“ во Скопје

ОЈО бара истрага за разбојништво во спортска обложувалница во Скопје

ОЈО бара истрага за разбојништво во спортска обложувалница во Скопје

Како што информира Јавното обвинителство, на 20 септември годинава, осомничениот влегол во спортска обложувалница на булеварот „Митрополит Теодосиј Гологанов" во Скопје и со нож во раката се заканил на вработениот, барајќи од него да му ги даде парите. Оштетениот, исплашен за својот живот, се упатил кон касата и ја отворил, па на осомничениот му предал