притисни ентер »

Земете ги работите во свои раце и реализирајте си ги сите мали и големи желби

Земете ги работите во свои раце и реализирајте си ги сите мали и големи желби

Секоја летна сезона со себе ја носи потребата од промени. Без разлика дали станува збор за семеен одмор, купување на долгопосакуваниот автомобил или пак естетски промени во домот, за нивна реализација потребни се повеќе финансиски средства. Но што доколку во моментот ги немаме!? Доколку во моментот финансиската состојба е она што ве спречува да ги

Земете ги работите во свои раце и реализирајте си ги сите мали и големи желби

Земете ги работите во свои раце и реализирајте си ги сите мали и големи желби

Секоја летна сезона со себе ја носи потребата од промени. Без разлика дали станува збор за семеен одмор, купување на долгопосакуваниот автомобил или пак естетски промени во домот, за нивна реализација потребни се повеќе финансиски средства. Но што доколку во моментот ги немаме!? Доколку во моментот финансиската состојба е она што ве спречува да ги

Земете ги работите во свои раце и реализирајте ги сите мали и големи желби

Земете ги работите во свои раце и реализирајте ги сите мали и големи желби

Секоја летна сезона со себе ја носи потребата од промени. Без разлика дали станува збор за семеен одмор, купување на долгопосакуваниот автомобил или пак естетски промени во домот, за нивна реализација потребни се повеќе финансиски средства. Но што доколку во моментот ги немаме!? Доколку во моментот финансиската состојба е она што ве спречува да ги

Земете ги работите во свои раце и реализирајте ги сите мали и големи желби

Земете ги работите во свои раце и реализирајте ги сите мали и големи желби

Секоја летна сезона со себе ја носи потребата од промени. Без разлика дали станува збор за семеен одмор, купување на долгопосакуваниот автомобил или пак естетски промени во домот, за нивна реализација потребни се повеќе финансиски средства. Но што доколку во моментот ги немаме!? Доколку во моментот финансиската состојба е она што ве спречува да ги

На море „на кредит“ – Луксуз или реална потреба?

На море „на кредит“ – Луксуз или реална потреба?

Добро позната е фразата дека „Македонецот е познат по тоа што заработува 250 евра, а во месецот троши дупло повеќе“. Па така, и кога станува збор за годишниот одмор, не е мал бројот на Македонци кои се одлучуваат да заминат на море на кредит. Работиме приватно и јас и сопругот, тргаме на страна заштеда за одмор, но секогаш нешто друго ќе излезе и заштедата