притисни ентер »

ВМРО-ДПМНЕ: Царовска како министер досега не покажа грижа за децата

ВМРО-ДПМНЕ: Царовска како министер досега не покажа грижа за децата

СДСМ преку партиски соопштенија и лажни мерки ја дефокусира јавноста. Време е Царовска наместо да се фали, да каже за кои новотоворени објекти станува збор и колкав е опфатот на деца. Царовска како министер до сега не покажа грижа за децата. Ако Царовска водеше грижа за децата, немаше да го укине додатокот за трето дете. Ако Царовска водеше грижа за

СДСМ: Нови 43 градинки низ целата држава, зајакнување на кадарот и зголемени плати

СДСМ: Нови 43 градинки низ целата држава, зајакнување на кадарот и зголемени плати

Како одговорна партија СДСМ продолжува со реализација на мерките што обезбедуваат квалитетно предучилишно образование. Во периодот од мај 2017 до мај годинава Владата предводена од СДСМ преку Министерството за труд и социјална политика изгради и опреми вкупно 31 објект од кои 24 се градинки, а 7 Центри за ран детски развој, соопшти СДСМ. „Градинките

ВМРО-ДПМНЕ: Ако Царовска водеше грижа немаше да го укине додатокот за трето дете и немаше да ги дискриминира вработените во градинките

ВМРО-ДПМНЕ: Ако Царовска водеше грижа немаше да го укине додатокот за трето дете и немаше да ги дискриминира вработените во градинките

ВМРО-ДПМНЕ: Ако Царовска водеше грижа немаше да го укине додатокот за трето дете и немаше да ги дискриминира вработените во градинките СДСМ преку партиски соопштенија и лажни мерки ја дефокусира јавноста. Време е Царовска наместо да се фали, да каже за кои новотоворени објекти станува збор и колкав е опфатот на деца, велат од ВМРО-ДПМНЕ. -Царовска

ВМРО-ДПМНЕ: Царовска како министер досега не покажа грижа за децата

ВМРО-ДПМНЕ: Царовска како министер досега не покажа грижа за децата

Време е Царовска наместо да се фали, да каже за кои новотоворени објекти станува збор и колкав е опфатот на деца. Царовска како министер до сега не покажа грижа за децата. Ако Царовска водеше грижа за децата, немаше да го укине додатокот за трето дете. Ако Царовска водеше грижа за вработениот кадар во градинките, немаше да ги дискриминира вработените

СДСМ: Нови 43 градинки низ целата држава, зајакнување на кадарот и зголемени плати

СДСМ: Нови 43 градинки низ целата држава, зајакнување на кадарот и зголемени плати

Како одговорна партија СДСМ продолжува со реализација на мерките што обезбедуваат квалитетно предучилишно образование. Во периодот од мај 2017 до мај годинава Владата предводена од СДСМ преку Министерството за труд и социјална политика изгради и опреми вкупно 31 објект од кои 24 се градинки, а 7 Центри за ран детски развој. Градинките се во: Василево,

СДСМ: Нови 43 градинки низ целата држава, зајакнување на кадарот и зголемени плати

СДСМ: Нови 43 градинки низ целата држава, зајакнување на кадарот и зголемени плати

Во периодот од мај 2017 до мај годинава Владата предводена од СДСМ преку Министерството за труд и социјална политика изгради и опреми вкупно 31 објект од кои 24 се градинки, а 7 Центри за ран детски развој. Градинките се во: Василево, Гратско, Конче, Кривогаштани, Мл. Нагоричане, Куманово, Пробиштип, Чашка, Пласница, Каласлари, Кравари, Виница, Врапчиште,

СДСМ: Се грижиме, нови 43 градинки низ целата држава и поголеми плати за воспитувачите

СДСМ: Се грижиме, нови 43 градинки низ целата држава и поголеми плати за воспитувачите

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија преку соопштение се пофали дека како одговорна партија продолжува со реализација на мерките што обезбедуваат квалитетно предучилишно образование. „Во периодот од мај 2017 до мај годинава Владата предводена од СДСМ преку Министерството за труд и социјална политика изгради и опреми вкупно 31 објект од кои 24 се

ВМРО-ДПМНЕ: Заев да замине и да се распишат предвремени избори

ВМРО-ДПМНЕ: Заев да замине и да се распишат предвремени избори

СДСМ преку партиски соопштенија и лажни мерки ја дефокусира јавноста. Ова е реакцијата на ВМРО-ДПМНЕ на соопштението на СДСМ дека се градат градинки и растат платите на вработените во нив. - Време е Царовска наместо да се фали, да каже за кои новотоворени објекти станува збор и колкав е опфатот на деца. Царовска како министер до сега не покажа грижа

ВМРО-ДПМНЕ: Ако Царовска водеше грижа за децата, немаше да го укине додатокот за трето дете

ВМРО-ДПМНЕ: Ако Царовска водеше грижа за децата, немаше да го укине додатокот за трето дете

СДСМ преку партиски соопштенија и лажни мерки ја дефокусира јавноста. Време е Царовска наместо да се фали, да каже за кои новоотоворени објекти станува збор и колкав е опфатот на деца, велат од ВМРО-ДПМНЕ. – Царовска како министер до сега не покажа грижа за децата. Ако Царовска водеше грижа за децата, немаше да го укине додатокот за трето дете. Ако

СДСМ: Платите на вработените во градинките поголеми за 3.000 денари

СДСМ: Платите на вработените во градинките поголеми за 3.000 денари

Како одговорна партија СДСМ продолжува со реализација на мерките што обезбедуваат квалитетно предучилишно образование. Ова го велат денеска од владејачката партија. - Во периодот од мај 2017 до мај годинава Владата предводена од СДСМ преку Министерството за труд и социјална политика изгради и опреми вкупно 31 објект од кои 24 се градинки, а 7 Центри

СДСМ: Нови 43 градинки низ целата држава, зајакнување на кадарот и зголемени плати

СДСМ: Нови 43 градинки низ целата држава, зајакнување на кадарот и зголемени плати

Соопштение на СДСМ Како одговорна партија СДСМ продолжува со реализација на мерките што обезбедуваат квалитетно предучилишно образование. Во периодот од мај 2017 до мај годинава Владата предводена од СДСМ преку Министерството за труд и социјална политика изгради и опреми вкупно 31 објект од кои 24 се градинки, а 7 Центри за ран детски развој. Градинките

ВМРО- ДПМНЕ: СДСМ преку партиски соопштенија и лажни мерки ја дефокусира јавноста

ВМРО- ДПМНЕ: СДСМ преку партиски соопштенија и лажни мерки ја дефокусира јавноста

СДСМ преку партиски соопштенија и лажни мерки ја дефокусира јавноста. Време е Царовска наместо да се фали, да каже за кои новотоворени објекти станува збор и колкав е опфатот на деца. Царовска како министер до сега не покажа грижа за децата. Ако Царовска водеше грижа за децата, немаше да го укине додатокот за трето дете. Ако Царовска водеше грижа за

СДСМ: Нови 43 градинки низ целата држава, зајакнување на кадарот и зголемени плати

СДСМ: Нови 43 градинки низ целата држава, зајакнување на кадарот и зголемени плати

Како одговорна партија СДСМ продолжува со реализација на мерките што обезбедуваат квалитетно предучилишно образование. Во периодот од мај 2017 до мај годинава Владата предводена од СДСМ преку Министерството за труд и социјална политика изгради и опреми вкупно 31 објект од кои 24 се градинки, а 7 Центри за ран детски развој, соопшти СДСМ. „Градинките

СДСМ:Се грижиме: Нови 43 градинки низ целата територија на државата

СДСМ:Се грижиме: Нови 43 градинки низ целата територија на државата

Како одговорна партија СДСМ продолжува со реализација на мерките што обезбедуваат квалитетно предучилишно образование. Во периодот од мај 2017 до мај годинава Владата предводена од СДСМ преку Министерството за труд и социјална политика изгради и опреми вкупно 31 објект од кои 24 се градинки, а 7 Центри за ран детски развој. Градинките се во: Василево,

ВМРО-ДПМНЕ: Кои се тие 43 градинки кои во моментот се градат и опремуваат?

ВМРО-ДПМНЕ: Кои се тие 43 градинки кои во моментот се градат и опремуваат?

СДСМ и Зоран Заев и понатаму продолжуваат со ширење на лаги и манипулации. СДСМ, Заев и Царовска мора да одговорат кои се тие 43 детски градинки кои во моментот се градата и опремуваат? Доколку СДСМ и Царовска навистина се грижеа за децата немаше да го укине додатокот за трето дете. Доколку СДСМ и Царовска навистина се грижеа за вработените во градинките

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ, Заев и Царовска мора да одговорат кои се тие 43 детски градинки кои во моментот се градат и опремуваат?

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ, Заев и Царовска мора да одговорат кои се тие 43 детски градинки кои во моментот се градат и опремуваат?

СДСМ и Зоран Заев и  понатаму продолжуваат со ширење на лаги и манипулации. СДСМ, Заев и Царовска мора да одговорат кои се тие 43 детски градинки кои во моментот се градат и опремуваат? Доколку СДСМ и Царовска навистина се грижеа за децата немаше да го укине додатокот за трето дете. Доколку СДСМ и Царовска навистина се грижеа за вработените во градинките

ВМРО-ДПМНЕ: Кои се тие 43 градинки кои во моментот се градат и опремуваат?

ВМРО-ДПМНЕ: Кои се тие 43 градинки кои во моментот се градат и опремуваат?

СДСМ, Заев и Царовска мора да одговорат кои се тие 43 детски градинки кои во моментот се градата и опремуваат? Доколку СДСМ и Царовска навистина се грижеа за децата немаше да го укине додатокот за трето дете. Доколку СДСМ и Царовска навистина се грижеа за вработените во градинките немаше на почетокот на годината да им ја намали платат за околу 900

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ, Заев и Царовска мора да одговорат кои се тие 43 детски градинки кои во моментот се градат и опремуваат?

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ, Заев и Царовска мора да одговорат кои се тие 43 детски градинки кои во моментот се градат и опремуваат?

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ, Заев и Царовска мора да одговорат кои се тие 43 детски градинки кои во моментот се градат и опремуваат? СДСМ и Зоран Заев и понатаму продолжуваат со ширење на лаги и манипулации. СДСМ, Заев и Царовска мора да одговорат кои се тие 43 детски градинки кои во моментот се градат и опремуваат?, велат од ВМРО-ДПМНЕ. -Доколку СДСМ и Царовска