притисни ентер »

Ако сакате РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА - ОЧЕКУВАЈТЕ ПОМАЛИ ПЛАТИ и скратено работно време

Ако сакате РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА - ОЧЕКУВАЈТЕ ПОМАЛИ ПЛАТИ и скратено работно време

Бруто месечната заработка на работниците со полно работно време или скратено работно време во Германија во просек е 2,2 проценти пониска во вториот квартал во однос на истиот период лани, покажуваат податоците на Сојузното биро за статистика. Падот на приходите главно е последица на намаленото работно време за време на ограничувањата воведени поради

Ако сакате РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА - ОЧЕКУВАЈТЕ ПОМАЛИ ПЛАТИ и скратено работно време

Ако сакате РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА - ОЧЕКУВАЈТЕ ПОМАЛИ ПЛАТИ и скратено работно време

Бруто месечната заработка на работниците со полно работно време или скратено работно време во Германија во просек е 2,2 проценти пониска во вториот квартал во однос на истиот период лани, покажуваат податоците на Сојузното биро за статистика. Падот на приходите главно е последица на намаленото работно време за време на ограничувањата воведени поради

Германија: Платите намалени за 2,2 отсто

Германија: Платите намалени за 2,2 отсто

Бруто месечната заработка на работниците со полно работно време или скратено работно време во Германија во просек е 2,2 проценти пониска во вториот квартал во однос на истиот период лани, покажуваат податоците на Федералното биро за статистика. Падот на приходите најмногу се должи на скратено работно време за време на ограничувањата воведени поради

Месечните примања на работниците во Германија намалени за 2,2 отсто

Месечните примања на работниците во Германија намалени за 2,2 отсто

Бруто месечната заработка на работниците со полно работно време или скратено работно време во Германија во просек е 2,2 проценти пониска во вториот квартал во однос на истиот период лани, покажуваат податоците на Федералното биро за статистика. Падот на приходите најмногу се должи на скратено работно време за време на ограничувањата воведени поради

Месечните примања на работниците во Германија намалени за 2,2 отсто

Месечните примања на работниците во Германија намалени за 2,2 отсто

Месечните примања на работниците во Германија намалени за 2,2 отсто Бруто месечната заработка на работниците со полно работно време или скратено работно време во Германија во просек е 2,2 проценти пониска во вториот квартал во однос на истиот период лани, покажуваат податоците на Федералното биро за статистика. Падот на приходите најмногу се должи

Месечните примања на работниците во Германија намалени за 2,2 отсто

Месечните примања на работниците во Германија намалени за 2,2 отсто

Бруто месечната заработка на работниците со полно работно време или скратено работно време во Германија во просек е 2,2 проценти пониска во вториот квартал во однос на истиот период лани, покажуваат податоците на Федералното биро за статистика. Падот на приходите најмногу се должи на скратено работно време за време на ограничувањата воведени поради

Месечните примања на работниците во Германија намалени за 2,2 отсто

Месечните примања на работниците во Германија намалени за 2,2 отсто

Фото: Б. Грданоски Германија – Бруто месечната заработка на работниците со полно работно време или скратено работно време во Германија во просек е 2,2 проценти пониска во вториот квартал во однос на истиот период лани, покажуваат податоците на Федералното биро за статистика. Падот на приходите најмногу се должи на скратено работно време за време на

Месечните примања на работниците во Германија намалени за 2,2 отсто

Месечните примања на работниците во Германија намалени за 2,2 отсто

Берлин, 12 август 2020 () – Бруто месечната заработка на работниците со полно работно време или скратено работно време во Германија во просек е 2,2 проценти пониска во вториот квартал во однос на истиот период лани, покажуваат податоците на Федералното биро за статистика. Падот на приходите најмногу се должи на скратено работно време за време на ограничувањата

Месечните примања на работниците во Германија намалени за 2,2 отсто

Месечните примања на работниците во Германија намалени за 2,2 отсто

Бруто месечната заработка на работниците со полно работно време или скратено работно време во Германија во просек е 2,2 проценти пониска во вториот квартал во однос на истиот период лани, покажуваат податоците на Федералното биро за статистика. Падот на приходите најмногу се должи на скратено работно време за време на ограничувањата воведени поради

Месечните примања на работниците во Германија намалени за 2,2 отсто

Месечните примања на работниците во Германија намалени за 2,2 отсто

Бруто месечната заработка на работниците со полно работно време или скратено работно време во Германија во просек е 2,2 проценти пониска во вториот квартал во однос на истиот период лани, покажуваат податоците на Федералното биро за статистика. Падот на приходите најмногу се должи на скратено работно време за време на ограничувањата воведени поради