притисни ентер »

Без вакцина нема Олимписки игри ни следното лето!!!

Без вакцина нема Олимписки игри ни следното лето!!!

Во големи проблеми е Јапонија, односно организаторот на Летните Олимписки игри, кои требаше да се одржат ова лето, но се одложени за следното, и тоа од 23 јули до 8 август во Токио. Претседателот на организацискиот комитет Јошико Мори, потенцираше дека Токио и Јапонија, како и МОК се пред големи предизвици, и тоа колку спортисти ќе можат да дојдат

Без вакцина нема Олимписки игри ни следното лето!!!

Без вакцина нема Олимписки игри ни следното лето!!!

Во големи проблеми е Јапонија, односно организаторот на Летните Олимписки игри, кои требаше да се одржат ова лето, но се одложени за следното, и тоа од 23 јули до 8 август во Токио. Претседателот на организацискиот комитет Јошико Мори, потенцираше дека Токио и Јапонија, како и МОК се пред големи предизвици, и тоа колку спортисти ќе можат да дојдат

Без вакцина нема Олимписки игри ни следното лето!!!

Без вакцина нема Олимписки игри ни следното лето!!!

Во големи проблеми е Јапонија, односно организаторот на Летните Олимписки игри, кои требаше да се одржат ова лето, но се одложени за следното, и тоа од 23 јули до 8 август во Токио. Претседателот на организацискиот комитет Јошико Мори, потенцираше дека Токио и Јапонија, како и МОК се пред големи предизвици, и тоа колку спортисти ќе можат да дојдат