притисни ентер »

Костовски: Стечајот на Еуростандард Банка е злостор од криминогени структури, а тоа имам намера и да го докажам

Костовски: Стечајот на Еуростандард Банка е злостор од криминогени структури, а тоа имам намера и да го докажам

„Не се плашам, останувам на мојот пат на вистината. Задоволен што после двомесечен молк отпочнуваат активности околу вистинските причини за носењето на банката во стечај. Го поздравувавм овој чин“, вели бизнисменот Трифун Костовски, едне од акционерите на Еуростандард Банка, по вчерашната информација дека Народната банка поднесе кривична пријава против

Костовски: Стечајот на Еуростандард Банка е злостор од криминогени структури, а тоа имам намера и да го докажам

Костовски: Стечајот на Еуростандард Банка е злостор од криминогени структури, а тоа имам намера и да го докажам

„Не се плашам, останувам на мојот пат на вистината. Задоволен што после двомесечен молк отпочнуваат активности околу вистинските причини за носењето на банката во стечај. Го поздравувавм овој чин“, вели бизнисменот Трифун Костовски, едне од акционерите на Еуростандард Банка, по вчерашната информација дека Народната банка поднесе кривична пријава против

Костовски: Кривичните пријави против високи структури на Еуростандард Банка се дело на гласноговорникот во името на Зоран Заев

Костовски: Кривичните пријави против високи структури на Еуростандард Банка се дело на гласноговорникот во името на Зоран Заев

Денес 17 октомври, јас еден од акционерите на Еуростандард Банка добив известување преку медиумите дека се покренати кривични пријави од Народна Банка против високи структури на Еуростандард Банка кои директно учествувале во носење на банката во стечај, реагира Трифун Костовки. „Одговорно изјавувам дека сум задоволен што после двомесечен молк отпочнуваат

Костовски: Кривичните пријави против високи структури на Еуростандард Банка се дело на гласноговорникот во името на Зоран Заев

Костовски: Кривичните пријави против високи структури на Еуростандард Банка се дело на гласноговорникот во името на Зоран Заев

Денес 17 октомври, јас еден од акционерите на Еуростандард Банка добив известување преку медиумите дека се покренати кривични пријави од Народна Банка против високи структури на Еуростандард Банка кои директно учествувале во носење на банката во стечај, реагира Трифун Костовки. „Одговорно изјавувам дека сум задоволен што после двомесечен молк отпочнуваат

Костовски: Стечајот на Еуростандард Банка е злостор од криминогени структури, а тоа имам намера и да го докажам

Костовски: Стечајот на Еуростандард Банка е злостор од криминогени структури, а тоа имам намера и да го докажам

По покренувањето на кривични пријави од Народна банка против високи структури на Еуростандард банка кои директно учествувале во носење на банката во стечај со соопштение до медиумите се јави Трифун Костовски, кој како акционер во банката го поздрави овој потег на НБМ. „Одговорно изјавувам дека сум задоволен што после двомесечен молк отпочнуваат активности

Трифун Костовски: Не се плашам, останувам на мојот пат на вистината

Трифун Костовски: Не се плашам, останувам на мојот пат на вистината

„Не се плашам, останувам на мојот пат на вистината. Задоволен што после двомесечен молк отпочнуваат активности околу вистинските причини за носењето на банката во стечај. Го поздравувавм овој чин“, вели бизнисменот Трифун Костовски, едне од акционерите на Еуростандард Банка, по вчерашната информација дека Народната банка поднесе кривична пријава против

Трифун Костовски не се плаши од кривичните пријави од Народната банка

Трифун Костовски не се плаши од кривичните пријави од Народната банка

Фото: Б. Грданоски Трифун Костовски, еден од акционерите на Еуростандард банка вели дека е задоволен што по двомесечен молк отпочнуваат активности околу вистинските причини за носењето на банката во стечај. Оваа негова реакција доаѓа, како што вели во соопштението до медиумите, доаѓа откако добил известување преку медиумите дека се покренати кривични

Трифун Костовски: Не се плашам, останувам на мојот пат на вистината

Трифун Костовски: Не се плашам, останувам на мојот пат на вистината

„Не се плашам, останувам на мојот пат на вистината. Задоволен што после двомесечен молк отпочнуваат активности околу вистинските причини за носењето на банката во стечај. Го поздравувавм овој чин“, вели бизнисменот Трифун Костовски, едне од акционерите на Еуростандард Банка, по вчерашната информација дека Народната банка поднесе кривична пријава против

Трифун Костовски: Не се плашам, останувам на мојот пат на вистината

Трифун Костовски: Не се плашам, останувам на мојот пат на вистината

Не се плашам, останувам на мојот пат на вистината. Задоволен што после двомесечен молк отпочнуваат активности околу вистинските причини за носењето на банката во стечај. Го поздравувавм овој чин, вели бизнисменот Трифун Костовски, еден од акционерите на Еуростандард Банка, по вчерашната информација дека Народната банка поднесе кривична пријава против

Трифун Костовски: Ќе докажам дека стечајот на Еуростандард е дело на криминогени структури

Трифун Костовски: Ќе докажам дека стечајот на Еуростандард е дело на криминогени структури

По покренувањето на кривични пријави од Народна банка против високи структури на Еуростандард банка кои директно учествувале во носење на банката во стечај со изјава се јави Трифун Костовски, кој како акционер во банката го поздрави овој потег на НБМ. „Одговорно изјавувам дека сум задоволен што после двомесечен молк отпочнуваат активности околу вистинските

Трифун Костовски: Не се плашам, останувам на мојот пат на вистината

Трифун Костовски: Не се плашам, останувам на мојот пат на вистината

„Не се плашам, останувам на мојот пат на вистината. Задоволен што после двомесечен молк отпочнуваат активности околу вистинските причини за носењето на банката во стечај. Го поздравувавм овој чин“, вели бизнисменот Трифун Костовски, едне од акционерите на Еуростандард Банка, по вчерашната информација дека Народната банка поднесе кривична пријава против

Се огласи Трифун Костовски: Еве што и порача на јавноста

Се огласи Трифун Костовски: Еве што и порача на јавноста

„Денес 17 октомври, јас еден од акционерите на Еуростандард Банка добив известување преку медиумите дека се покренати кривични пријави од Народна Банка против високи структури на Еуростандард Банка кои директно учествувале во носење на банката во стечај. Одговорно изјавувам дека сум задоволен што после двомесечен молк отпочнуваат активности околу вистинските

Костовски: Кривичните пријави се плод на иницијатива на “човекот со чисти раце“, гласноговорникот во името на Зоран Заев

Костовски: Кривичните пријави се плод на иницијатива на “човекот со чисти раце“, гласноговорникот во името на Зоран Заев

Костовски: Кривичните пријави се плод на иницијатива на “човекот со чисти раце“, гласноговорникот во името на Зоран Заев Денес 17 октомври, јас еден од акционерите на Еуростандард Банка добив известување преку медиумите дека се покренати кривични пријави од Народна Банка против високи структури на Еуростандард Банка кои директно учествувале во носење

Костовски по кривичната од Народна банака: Стечајот на Еуростандард е злостор од криминогени структури

Костовски по кривичната од Народна банака: Стечајот на Еуростандард е злостор од криминогени структури

По кривичната пријава на Народна банка против поранешни одговорни лица во Еуростандард банка, Трифун Костовски, еден од сопствениците на банката соопшти дека не се плаши и дека останува на својот пат на вистината. – Денес 17 октомври, јас еден од акционерите на Еуростандард Банка добив известување преку медиумите дека се покренати кривични пријави

Kpивичните пријави се плод на иницијaтива на “човекот со чисти раце“, гласноговорникот во името на Зоран Заев

Kpивичните пријави се плод на иницијaтива на “човекот со чисти раце“, гласноговорникот во името на Зоран Заев

Денес 17 октомври, јас еден од акционерите на Еуростандард Банка добив известување преку медиумите дека се покренати kpивични пријaви од Народна Банка прoтив високи структури на Еуростандард Банка кои директно учествувале во носење на банката во стечај, реагира Трифун Костовки. „Одговорно изјавувам дека сум задоволен што после двомесечен молк отпочнуваат

Трифун Костовски: Не се плашам, останувам на мојот пат на вистината

Трифун Костовски: Не се плашам, останувам на мојот пат на вистината

„Не се плашам, останувам на мојот пат на вистината. Задоволен што после двомесечен молк отпочнуваат активности околу вистинските причини за носењето на банката во стечај. Го поздравувавм овој чин“, вели бизнисменот Трифун Костовски, едне од акционерите на Еуростандард Банка, по вчерашната информација дека Народната банка поднесе кривична пријава против

Трифун Костовски не се плаши од кривичната пријава

Трифун Костовски не се плаши од кривичната пријава

Бизнисменот Трифун Костовски, еден од поранешните одговорни лица на Еуростандард банка, преку соопштение до јавноста тврди дека стечајот врз банката е злостор и дека не се плаши од кривичната пријава. “Денес 17 октомври, јас еден од акционерите на Еуростандард Банка добив известување преку медиумите дека се покренати кривични пријави од Народна Банка