притисни ентер »

Тетовската полиција одзела возила и мотоцикли предвидени за диви трки

Тетовската полиција одзела возила и мотоцикли предвидени за диви трки

Тетовската полиција во текот на продолжениот викенд одзела неколку автомобили и мотоцикли кои биле модифицирани и предвидени за диви трки низ градските улици и локалните патишта. Со тоа полициска станица за безбедност на патниот сообраќај Тетово деновиве реализира повеќе конкретни мерки за поголем сообраќаен ред во градот, потенцираат од СВР Тетово

Тетовската полиција одзела возила и мотоцикли предвидени за диви трки

Тетовската полиција одзела возила и мотоцикли предвидени за диви трки

Тетовската полиција во текот на продолжениот викенд одзела неколку автомобили и мотоцикли кои биле модифицирани и предвидени за диви трки низ градските улици и локалните патишта. Со тоа полициска станица за безбедност на патниот сообраќај Тетово деновиве реализира повеќе конкретни мерки за поголем сообраќаен ред во градот, потенцираат од СВР Тетово

Тетовски спремале „диви“ трки, полицијата им ги заплени колите и бучните мотори

Тетовски спремале „диви“ трки, полицијата им ги заплени колите и бучните мотори

Тетовската полиција во текот на продолжениот викенд одзела неколку автомобили и мотоцикли кои биле модифицирани и предвидени за диви трки низ градските улици и локалните патишта. Со тоа, полициската станица за безбедност на патниот сообраќај Тетово деновиве реализира повеќе конкретни мерки за поголем сообраќаен ред во градот, потенцираат од СВР Тетово

Тетовската полиција одзела возила и мотоцикли предвидени за диви трки

Тетовската полиција одзела возила и мотоцикли предвидени за диви трки

Тетовската полиција во текот на продолжениот викенд одзела неколку автомобили и мотоцикли кои биле модифицирани и предвидени за диви трки низ градските улици и локалните патишта. Со тоа полициска станица за безбедност на патниот сообраќај Тетово деновиве реализира повеќе конкретни мерки за поголем сообраќаен ред во градот, потенцираат од СВР Тетово

Тетовската полиција одзела возила и мотоцикли предвидени за диви трки

Тетовската полиција одзела возила и мотоцикли предвидени за диви трки

Тетовската полиција во текот на продолжениот викенд одзела неколку автомобили и мотоцикли кои биле модифицирани и предвидени за диви трки низ градските улици и локалните патишта. Со тоа полициска станица за безбедност на патниот сообраќај Тетово деновиве реализира повеќе конкретни мерки за поголем сообраќаен ред во градот, потенцираат од СВР Тетово

Тетовски спремале „диви“ трки, полицијата им ги заплени колите и бучните мотори

Тетовски спремале „диви“ трки, полицијата им ги заплени колите и бучните мотори

Тетовската полиција во текот на продолжениот викенд одзела неколку автомобили и мотоцикли кои биле модифицирани и предвидени за диви трки низ градските улици и локалните патишта. Со тоа, полициската станица за безбедност на патниот сообраќај Тетово деновиве реализира повеќе конкретни мерки за поголем сообраќаен ред во градот, потенцираат од СВР Тетово

Тетовската полиција одзела возила и мотоцикли предвидени за диви трки

Тетовската полиција одзела возила и мотоцикли предвидени за диви трки

Тетовската полиција одзела возила и мотоцикли предвидени за диви трки Тетовската полиција во текот на продолжениот викенд одзела неколку автомобили и мотоцикли кои биле модифицирани и предвидени за диви трки низ градските улици и локалните патишта. Со тоа полициска станица за безбедност на патниот сообраќај Тетово деновиве реализира повеќе конкретни

Тетовската полиција одзела возила и мотоцикли предвидени за диви трки

Тетовската полиција одзела возила и мотоцикли предвидени за диви трки

Тетовската полиција во текот на продолжениот викенд одзела неколку автомобили и мотоцикли кои биле модифицирани и предвидени за диви трки низ градските улици и локалните патишта. Со тоа полициска станица за безбедност на патниот сообраќај Тетово деновиве реализира повеќе конкретни мерки за поголем сообраќаен ред во градот, потенцираат од СВР Тетово

Тетовската полиција одзела возила и мотоцикли предвидени за диви трки

Тетовската полиција одзела возила и мотоцикли предвидени за диви трки

Тетовската полиција во текот на продолжениот викенд одзела неколку автомобили и мотоцикли кои биле модифицирани и предвидени за диви трки низ градските улици и локалните патишта. Со тоа полициска станица за безбедност на патниот сообраќај Тетово деновиве реализира повеќе конкретни мерки за поголем сообраќаен ред во градот, потенцираат од СВР Тетово

Тетовската полиција заплени автомобили и мотоцикли предвидени за диви трки

Тетовската полиција заплени автомобили и мотоцикли предвидени за диви трки

Тетовската полиција во текот на продолжениот викенд одзела неколку автомобили и мотоцикли кои биле модифицирани и предвидени за диви трки низ градските улици и локалните патишта. Со тоа полициска станица за безбедност на патниот сообраќај Тетово деновиве реализира повеќе конкретни мерки за поголем сообраќаен ред во градот, потенцираат од СВР Тетово