притисни ентер »

Совети за непримерно однесување на бабите и дедовците

Совети за непримерно однесување на бабите и дедовците

Совети за непримерно однесување на бабите и дедовците Бабите и дедовците се како втори родители на внучињата, кои безусловно ги сакаат и имаат „ексклузивно право“ да ги разгалат. Сепак, во одредени случаи, бабите и дедовците можат да станат себични и манипулативни. Овој вид на однесување може да направи вистинска драма и хаос во добра и функционална

Совети за непримерно однесување на бабите и дедовците

Совети за непримерно однесување на бабите и дедовците

Бабите и дедовците се како втори родители на внучињата, кои безусловно ги сакаат и имаат „ексклузивно право“ да ги разгалат. Сепак, во одредени случаи, бабите и дедовците можат да станат себични и манипулативни. Овој вид на однесување може да направи вистинска драма и хаос во добра и функционална семејна врска. Ако се сомневате дека вашите деца си

Совети за непримерно однесување на бабите и дедовците

Совети за непримерно однесување на бабите и дедовците

– Бабите и дедовците се како втори родители на внучињата, кои безусловно ги сакаат и имаат „ексклузивно право“ да ги разгалат. Сепак, во одредени случаи, бабите и дедовците можат да станат себични и манипулативни. Овој вид на однесување може да направи вистинска драма и хаос во добра и функционална семејна врска. Ако се сомневате дека вашите деца си

Совети за непримерно однесување на бабите и дедовците

Совети за непримерно однесување на бабите и дедовците

Бабите и дедовците се како втори родители на внучињата, кои безусловно ги сакаат и имаат „ексклузивно право“ да ги разгалат. Сепак, во одредени случаи, бабите и дедовците можат да станат себични и манипулативни. Овој вид на однесување може да направи вистинска драма и хаос во добра и функционална семејна врска. Ако се сомневате дека вашите деца си

7 знаци дека вашите деца имаат токсични баби и дедовци и што можете да преземете во врска сo тоа

7 знаци дека вашите деца имаат токсични баби и дедовци и што можете да преземете во врска сo тоа

За многумина од нас, бабите и дедовците се добри луѓе кои ги сакаат децата исто колку и нас и имаат исклучиво право да ги расипуваат со слатки задоволства понекогаш. Но, да бидеме искрени: понекогаш бабите и дедовците може да бидат себични и манипулативни, а тоа може да ги наруши односите во семејството. Ако се сомневате дека вашите деца имаат вакви

7 знаци дека вашите деца имаат токсични баби и дедовци и што можете да преземете во врска са тоа

7 знаци дека вашите деца имаат токсични баби и дедовци и што можете да преземете во врска са тоа

За многумина од нас, бабите и дедовците се добри луѓе кои ги сакаат децата исто колку и нас и имаат исклучиво право да ги расипуваат со слатки задоволства понекогаш. Но, да бидеме искрени: понекогаш бабите и дедовците може да бидат себични и манипулативни, а тоа може да ги наруши односите во семејството. Ако се сомневате дека вашите деца имаат вакви