притисни ентер »

Не пропуштајте го балетскиот спектакл „Клеопатра“

Не пропуштајте го балетскиот спектакл „Клеопатра“

Балетскиот спектакл „Клеопатра“ грандиозна постановка, разнобојно дело што во многу аспекти ги надминува рамките на класичниот балет, кој има одличен прием кај нашата публика и ќе биде изведен на 16 ноември со почеток во 20 часот. За „Клеопатра“ специјално компонираната музика е на авторката Нерија Голдберг од Литванија, кореограф е реномираниот Василиј

Балетскиот спектакл „Клеопатра“ во НОБ

Балетскиот спектакл „Клеопатра“ во НОБ

Балетскиот спектакл „Клеопатра“ грандиозна постановка, разнобојно дело што во многу аспекти ги надминува рамките на класичниот балет, кој има одличен прием кај нашата публика и ќе биде изведен в сабота (16 ноември) со почеток во 20 часот. За „Клеопатра“ специјално компонираната музика е на авторката Нерија Голдберг од Литванија, кореограф е реномираниот

Балетскиот спектакл „Клеопатра“ на 16-ти ноември во Национална опера и балет

Балетскиот спектакл „Клеопатра“ на 16-ти ноември во Национална опера и балет

Балетскиот спектакл „Клеопатра“ грандиозна постановка, разнобојно дело што во многу аспекти ги надминува рамките на класичниот балет, кој има одличен прием кај нашата публика и ќе биде изведен на 16 ноември во Национална опера и балет, со почеток во 20 часот. За „Клеопатра“ специјално компонираната музика е на авторката Нерија Голдберг од Литванија,

Балетскиот спектакл „Клеопатра“ во сабота на сцената на НОБ

Балетскиот спектакл „Клеопатра“ во сабота на сцената на НОБ

Балетскиот спектакл „Клеопатра“ грандиозна постановка, разнобојно дело што во многу аспекти ги надминува рамките на класичниот балет, кој има одличен прием кај нашата публика и ќе биде изведен на 16. ноември со почеток во 20 часот. За „Клеопатра“ специјално компонираната музика е на авторката Нерија Голдберг од Литванија, кореограф е реномираниот Василиј