притисни ентер »

Град Скопје ќе добие нов грб (ФОТО)

Град Скопје ќе добие нов грб (ФОТО)

Од Твитер-профилот Злобната Клопчевска #аплаудира падна предлог во грбот на Скопје да влезат и комарците како заштитен знак на македонскиот главен град, посебно летово. „Инаку, намерно не се прска, за и комарците да гласаат на #референдум!", констатира Злобната во друг твит. Во продолжение погледнете го твитот и новиот грб на Град Скопје. . . Град

Град Скопје ќе добие нов грб (ФОТО)

Град Скопје ќе добие нов грб (ФОТО)

Од Твитер-профилот Злобната Клопчевска #аплаудира падна предлог во грбот на Скопје да влезат и комарците како заштитен знак на македонскиот главен град, посебно летово. „Инаку, намерно не се прска, за и комарците да гласаат на #референдум!", констатира Злобната во друг твит. Во продолжение погледнете го твитот и новиот грб на Град Скопје. . . Град

Град Скопје ќе добие нов грб (ФОТО)

Град Скопје ќе добие нов грб (ФОТО)

Од Твитер-профилот Злобната Клопчевска #аплаудира падна предлог во грбот на Скопје да влезат и комарците како заштитен знак на македонскиот главен град, посебно летово. Инаку, намерно не се прска, за и комарците да гласаат на #референдум ! — Злобната Клопчевска #аплаудира ♊ 👑 (@thecrowngirl1) August 9, 2018 „Инаку, намерно не се прска, за и комарците