притисни ентер »

По операцијата, Џоли ѝ подари две зајчиња на Вивиен

По операцијата, Џоли ѝ подари две зајчиња на Вивиен

Глумицата Анџелина Џоли ѝ подари две зајчиња на нејзината ќерка Вивиен, по нејзината тешка операција. Зајчето кое Вивиен го чувала од порано, починало, па Џоли се обидела да ја развесели ќерка ѝ со нови две миленичиња пренесува micky.com.au. Џоли вели дека на овој начин таа ќе се обиде да ја намали тагата на нејзината ќерка … Continue reading По операцијата,

По операцијата, Џоли ѝ подари две зајчиња на Вивиен

По операцијата, Џоли ѝ подари две зајчиња на Вивиен

Глумицата Анџелина Џоли ѝ подари две зајчиња на нејзината ќерка Вивиен, по нејзината тешка операција. Зајчето кое Вивиен го чувала од порано, починало, па Џоли се обидела да ја развесели ќерка ѝ со нови две миленичиња пренесува micky.com.au. Џоли вели дека на овој начин таа ќе се обиде да ја намали тагата на нејзината ќерка и советува секој родител