притисни ентер »

СТРАТЕШКО ПАРТНЕРСТВО МЕЃУ МАКЕДОНИЈА И ГРЦИЈА: Регулаторните тела за ревизија на чекор до потпишување договор

СТРАТЕШКО ПАРТНЕРСТВО МЕЃУ МАКЕДОНИЈА И ГРЦИЈА: Регулаторните тела за ревизија на чекор до потпишување договор

Деталите околу Договорот за соработка и партнерство на регулаторните тела за ревизија на Македонија и Грција, на состанокот во Атина ги договараа претседателот на Советот за унапредување и надзор на ревизијата на Северна Македонија Ване Цветанов и заменик -претседателот на Националниот одбор за надзор на сметководствените и ревизорски стандарди на

Регулаторните тела за ревизија на С.Македонија и Грција на чекор пред потпишување Договор за партнерство и соработка

Регулаторните тела за ревизија на С.Македонија и Грција на чекор пред потпишување Договор за партнерство и соработка

–  Претседателот на Советот за унапредување и надзор на ревизијата на С.Македонија Ване Цветанов и заменик -претседателот на Националниот одбор за надзор на сметководствените и ревизорски стандарди на Грција и претседател на Комитетот за контрола на квалитетот Панајотис Јанопулос на состанок во Атина ги договараа деталите околу Договорот за соработка

Регулаторните тела за ревизија на Северна Македонија и Грција на чекор пред потпишување Договор за партнерство и соработка

Регулаторните тела за ревизија на Северна Македонија и Грција на чекор пред потпишување Договор за партнерство и соработка

Регулаторните тела за ревизија на Северна Македонија и Грција на чекор пред потпишување Договор за партнерство и соработка М.Т. Пред 2 минути Знамиња на Грција и Македонија/ Фото: МИА Претседателот на Советот за унапредување и надзор на ревизијата на Северна Македонија Ване Цветанов и заменик -претседателот на Националниот одбор за надзор на сметководствените

Регулаторните тела за ревизија на Македонија и Грција пред потпишување Договор за партнерство и соработка

Регулаторните тела за ревизија на Македонија и Грција пред потпишување Договор за партнерство и соработка

Грција –  Претседателот на Советот за унапредување и надзор на ревизијата на Северна Македонија Ване Цветанов и заменик -претседателот на Националниот одбор за надзор на сметководствените и ревизорски стандарди на Грција и претседател на Комитетот за контрола на квалитетот Панајотис Јанопулос на состанок во Атина ги договараа деталите околу Договорот

Регулаторните тела за ревизија на Северна Македонија и Грција на чекор пред потпишување Договор за партнерство и соработка

Регулаторните тела за ревизија на Северна Македонија и Грција на чекор пред потпишување Договор за партнерство и соработка

Претседателот на Советот за унапредување и надзор на ревизијата на Северна Македонија Ване Цветанов и заменик -претседателот на Националниот одбор за надзор на сметководствените и ревизорски стандарди на Грција и претседател на Комитетот за контрола на квалитетот Панајотис Јанопулос на состанок во Атина ги договараа деталите околу Договорот за соработка

Регулаторните тела за ревизија на Северна Македонија и Грција на чекор пред потпишување Договор за партнерство и соработка

Регулаторните тела за ревизија на Северна Македонија и Грција на чекор пред потпишување Договор за партнерство и соработка

Претседателот на Советот за унапредување и надзор на ревизијата на Северна Македонија Ване Цветанов и заменик -претседателот на Националниот одбор за надзор на сметководствените и ревизорски стандарди на Грција и претседател на Комитетот за контрола на квалитетот Панајотис Јанопулос на состанок во Атина ги договараа деталите околу Договорот за соработка

Договор за стратешко партнерство на регулаторните тела за ревизија на Македонија и Грција

Договор за стратешко партнерство на регулаторните тела за ревизија на Македонија и Грција

Врз основа на договорот од Преспа со кој Република Грција доброволно се обврза да помага на институциите на Р.Македонија во делот на евроинтеграциите Советот за унапредување и надзор на ревизијата на Република Македонија (СУНР) и Хеленскиот одбор за надзор на сметководствените и ревизорски стандарди денеска во Атина ќе потпишат договор за стратешко

Договор за стратешко партнерство на регулаторните тела за ревизија на Македонија и Грција

Договор за стратешко партнерство на регулаторните тела за ревизија на Македонија и Грција

Врз основа на договорот од Преспа со кој Република Грција доброволно се обврза да помага на институциите на Р.С.Македонија во делот на евроинтеграциите Советот за унапредување и надзор на ревизијата на Република Македонија (СУНР) и Хеленскиот одбор за надзор на сметководствените и ревизорски стандарди денеска во Атина ќе потпишат договор за стратешко

Договор за стратешко партнерство на регулаторните тела за ревизија на Македонија и Грција

Договор за стратешко партнерство на регулаторните тела за ревизија на Македонија и Грција

Врз основа на договорот од Преспа со кој Република Грција доброволно се обврза да помага на институциите на Македонија во делот на евроинтеграциите Советот за унапредување и надзор на ревизијата на Република Македонија (СУНР) и Хеленскиот одбор за надзор на сметководствените и ревизорски стандарди денеска во Атина ќе потпишат договор за стратешко партнерство

Договор за стратешко партнерство на регулаторните тела за ревизија на Македонија и Грција

Договор за стратешко партнерство на регулаторните тела за ревизија на Македонија и Грција

Врз основа на договорот од Преспа со кој Република Грција доброволно се обврза да помага на институциите на Р.С.Македонија во делот на евроинтеграциите Советот за унапредување и надзор на ревизијата на Република Северна Македонија (СУНР) и Хеленскиот одбор за надзор на сметководствените и ревизорски стандарди денеска во Атина ќе потпишат договор за

Договор за стратешко партнерство на регулаторните тела за ревизија на Северна Македонија и Грција

Договор за стратешко партнерство на регулаторните тела за ревизија на Северна Македонија и Грција

Врз основа на договорот од Преспа со кој Република Грција доброволно се обврза да помага на институциите на Р.С.Македонија во делот на евроинтеграциите Советот за унапредување и надзор на ревизијата на Република Северна Македонија (СУНР) и Хеленскиот одбор за надзор на сметководствените и ревизорски стандарди денеска во Атина ќе потпишат договор за

Договор за стратешко партнерство на регулаторните тела за ревизија на Северна Македонија и Грција

Договор за стратешко партнерство на регулаторните тела за ревизија на Северна Македонија и Грција

Врз основа на договорот од Преспа со кој Република Грција доброволно се обврза да помага на институциите на Р.С.Македонија во делот на евроинтеграциите Советот за унапредување и надзор на ревизијата на Република Северна Македонија (СУНР) и Хеленскиот одбор за надзор на сметководствените и ревизорски стандарди денеска во Атина ќе потпишат договор за