притисни ентер »

Дали е можна диета без јо-јо ефекти?

Дали е можна диета без јо-јо ефекти?

Кога е слабеењето во прашање, на сите целта им е да ослабнат што повеќе килограми и тоа во што пократок временски период, ако е тоа можно. Но, имајте предвид дека сè што е над 1-2 килограми помалку во текот на еден месец веќе не е здраво и може да ви предизвика многу проблеми и нарушувања. Затоа, за да се осигурате дека правилно го правите тоа, почнете

Дали е можна диета без јо-јо ефекти?

Дали е можна диета без јо-јо ефекти?

Кога е слабеењето во прашање, на сите целта им е да ослабнат што повеќе килограми и тоа во што пократок временски период, ако е тоа можно. Но, имајте предвид дека сè што е над 1-2 килограми помалку во текот на еден месец веќе не е здраво и може да ви предизвика многу проблеми и нарушувања. Затоа, за да се осигурате дека правилно го правите тоа, почнете