Сабота во џинс и џемпер со принт

Добро утро. Викенд е и време конечно малце да се опуштиме после работната недела. Доколку денеска планирате да се видите со пријателите или пак можеби да одите во шопинг, а не знаете што да облечете, ние имаме еден предлог. Фармерки со широки ногавици и висок струк (може да се поткинати како на фотографијата, но и не мора), ги комбинираме со џемперче