притисни ентер »

Праисториски 90-ти

Праисториски 90-ти

Не е проблемот во 90-ти дека се така далеку, проблемот е што од тогаш е случен толкав технолошки напредок што тоа старото личи на прастаро, и денес не можеш ни да го објасниш на некого што го нема пројдено истото.