притисни ентер »

Зошто сексот е најдоброто нешто што може да го направите пред спиење?

Зошто сексот е најдоброто нешто што може да го направите пред спиење?

Зошто сексот е најдоброто нешто што може да го направите пред спиење? Убаво размислете: што правите откако ќе си легнете навечер, трудејќи се да заспиете? Читате книга? Слушате подкаст? Скролате на социјалните мрежи? За среќа, и научните истражувања покажуваат дека најдобра навика пред спиење е  – сексот. Во едно најново истражување спроведено на 460

Сексот е најдоброто нешто што може да го направите пред спиење

Сексот е најдоброто нешто што може да го направите пред спиење

Научните истражувања покажуваат дека најдобра навика пред спиење е – сексот. Во едно најново истражување спроведено на 460 испитаници на возраст од 18 до 70 години, 64% од нив рекле дека подобро спиеле ако претходно имале секс со партнерот/партнерката. Бонус научен факт: Квалитетот на спиењето е поголем ако и двајцата доживеете оргазам! Како сексот

Зошто сексот е најдоброто нешто што може да го направите пред спиење?

Зошто сексот е најдоброто нешто што може да го направите пред спиење?

Убаво размислете: што правите откако ќе си легнете навечер, трудејќи се да заспиете? Читате книга? Слушате подкаст? Скролате на социјалните мрежи? За среќа, и научните истражувања покажуваат дека најдобра навика пред спиење е  - сексот. Во едно најново истражување спроведено на 460 испитаници на возраст од 18 до 70 години, 64% од нив рекле дека подобро