притисни ентер »

Идејата и технологијата зад боите на новата Huawei P30 серија

Идејата и технологијата зад боите на новата Huawei P30 серија

Најновите P30 модели се дизајнирани со дизајнерска идеја инспирирана од убавината на природните феномени и различните фази на денот. Breathing Crystal ја одразува бојата на бескрајните кристални езера, додека боите Black и Aurora се инспирирани од непробојна ноќ и убавината на Северната светлина. Иновативен Breathing Crystal градиент Визуелно, серијата

Идејата и технологијата зад боите на новата Huawei P30 серија

Идејата и технологијата зад боите на новата Huawei P30 серија

Најновите P30 модели се дизајнирани со дизајнерска идеја инспирирана од убавината на природните феномени и различните фази на денот. Breathing Crystal ја одразува бојата на бескрајните кристални езера, додека боите Black и Aurora се инспирирани од непробојна ноќ и убавината на Северната светлина. Иновативен Breathing Crystal градиент Визуелно, серијата

Идејата и технологијата зад боите на новата Huawei P30 серија

Идејата и технологијата зад боите на новата Huawei P30 серија

Една од главните цели на Huawei е секогаш да развива естетика на своите уреди, како што тоа го направи со паметните телефони од P серија. Најновите P30 модели се дизајнирани со дизајнерска идеја инспирирана од убавината на природните феномени и различните фази на денот. Breathing Crystal ја одразува бојата на бескрајните кристални езера, додека боите

Идејата и технологијата зад боите на новата Huawei P30 серија

Идејата и технологијата зад боите на новата Huawei P30 серија

Една од главните цели на Huawei е секогаш да развива естетика на своите уреди, како што тоа го направи со паметните телефони од P серија. Најновите P30 модели се дизајнирани со дизајнерска идеја инспирирана од убавината на природните феномени и различните фази на денот. Breathing Crystal ја одразува бојата на бескрајните кристални езера, додека боите

Идејата и технологијата зад боите на новата Huawei P30 серија

Идејата и технологијата зад боите на новата Huawei P30 серија

Една од главните цели на Huawei е секогаш да развива естетика на своите уреди, како што тоа го направи со паметните телефони од P серија. Најновите P30 модели се дизајнирани со дизајнерска идеја инспирирана од убавината на природните феномени и различните фази на денот. Breathing Crystal ја одразува бојата на бескрајните кристални езера, додека боите