притисни ентер »

Зошто не треба повеќе пати да пиете вода од истото шише?

Зошто не треба повеќе пати да пиете вода од истото шише?

Ако веќе сакате да ја заштитите средината, тогаш воопшто не купувајте вода во пластична амбалажа и полнете си ја во стаклено шише, бидејќи истото пластично шише од кое пиете вода во повеќе наврати, е вистинско легло на бактерии Дали повеќе пати користите пластично шише за вода или за сок? Еве зошто тоа не е добра идеја . Пластичната амбалажа, особено

Зошто пластичното шише не треба да го користите повеќе пати?

Зошто пластичното шише не треба да го користите повеќе пати?

Пластичните шишиња се неизбежен додаток во летните месеци. Тие се најлесниот начин за транспорт на вода и други освежителни напитоци во текот на топлите денови. Експертите предупредуваат дека настанува проблем кога едно шише се користи повеќе пати. Шишето е легло на бактерии loading... Во текот на летните месеци се  бактериите молскавично се шират