притисни ентер »

СОСЕДИТЕ ЌЕ ИЗВЕЗАТ БРАШНО: 4.000 тони ќе завршат кај нас и кај Црногорците

СОСЕДИТЕ ЌЕ ИЗВЕЗАТ БРАШНО: 4.000 тони ќе завршат кај нас и кај Црногорците

Од Србија тргна извозот на 4.000 тони брашно за Македонија и за Црна Гора. Извозот на брашно од српските мелници тргна за нашата земја и за Црна Гора, а се очекува одредени количини да бидат испорачани и во БиХ и во Албанија. Ова го најави директорот на Здружението „Житоунија“, Здравско Шајатовиќ. Како што јави дописникот на МИА од Белград, овие држави

Од Србија тргна извозот на 4.000 тона брашно за Северна Македонија и Црна Гора

Од Србија тргна извозот на 4.000 тона брашно за Северна Македонија и Црна Гора

Извозот на брашно од српските мелници тргна за Северна Македонија и Црна Гора, а се очекува одредени количини да бидат испорачани и во БиХ и Албанија, изјави директорот на Здружението „Житоунија“, Здравско Шајатовиќ. Како што јави дописникот на МИА од Белград, наведените држави се најголеми купувачи на брашно од Србија, а испораките запреа кога привремено

4.000 тони брашно за Северна Македонија и Црна Гора од Србија

4.000 тони брашно за Северна Македонија и Црна Гора од Србија

4.000 тони брашно за Северна Македонија и Црна Гора од Србија Извозот на брашно од српските мелници тргна за Северна Македонија и Црна Гора, а се очекува одредени количини да бидат испорачани и во БиХ и Албанија, изјави директорот на Здружението „Житоунија“, Здравско Шајатовиќ. Како што јави дописникот на МИА од Белград, наведените држави се најголеми

Од Србија тргна извозот на 4.000 тона брашно за Македонија и Црна Гора

Од Србија тргна извозот на 4.000 тона брашно за Македонија и Црна Гора

Како што јави дописникот на МИА од Белград, наведените држави се најголеми купувачи на брашно од Србија, а испораките запреа кога привремено беше воведена забраната за извоз на основните прехранбени производи заради пандемијата со коронавирусот. -Првите испораки тргнаа од пред четири дена и се одвиваат добро, со мали застои, како што се проблеми со

Шајатовиќ: Од Србија тргна 4.000 тони брашно за Македонија и за Црна Гора

Шајатовиќ: Од Србија тргна 4.000 тони брашно за Македонија и за Црна Гора

Извозот на брашно од српските мелници тргна за Македонија и Црна Гора, а се очекува одредени количини да бидат испорачани и во БиХ и Албанија, изјави директорот на Здружението „Житоунија“, Здравско Шајатовиќ. Како што јави дописникот на МИА од Белград, наведените држави се најголеми купувачи на брашно од Србија, а испораките запреа кога привремено

Од Србија тргна извозот на 4.000 тона брашно за Македонија и Црна Гора

Од Србија тргна извозот на 4.000 тона брашно за Македонија и Црна Гора

Извозот на брашно од српските мелници тргна за Македонија и Црна Гора, а се очекува одредени количини да бидат испорачани и во БиХ и Албанија, изјави директорот на Здружението „Житоунија“, Здравско Шајатовиќ. Како што јави дописникот на МИА од Белград, наведените држави се најголеми купувачи на брашно од Србија, а испораките запреа кога привремено

Од Србија тргна извозот на 4.000 тона брашно за Македонија и Црна Гора

Од Србија тргна извозот на 4.000 тона брашно за Македонија и Црна Гора

Извозот на брашно од српските мелници тргна за Македонија и Црна Гора, а се очекува одредени количини да бидат испорачани и во БиХ и Албанија, изјави директорот на Здружението „Житоунија“, Здравко Шајатовиќ. Како што јави дописникот на МИА од Белград, наведените држави се најголеми купувачи на брашно од Србија, а испораките запреа кога привремено беше

Од Србија тргна извозот на 4.000 тона брашно за с.Македонија и Црна Гора

Од Србија тргна извозот на 4.000 тона брашно за с.Македонија и Црна Гора

– Извозот на брашно од српските мелници тргна за с.Македонија и Црна Гора, а се очекува одредени количини да бидат испорачани и во БиХ и Албанија, изјави директорот на Здружението „Житоунија“, Здравско Шајатовиќ. Како што јавија од Белград, наведените држави се најголеми купувачи на брашно од Србија, а испораките запреа кога привремено беше воведена

Извозот на брашно од српските мелници тргна за Македонија и Црна Гора

Извозот на брашно од српските мелници тргна за Македонија и Црна Гора

Извозот на брашно од српските мелници тргна за Македонија и Црна Гора, а се очекува одредени количини да бидат испорачани и во БиХ и Албанија, изјави директорот на Здружението „Житоунија“, Здравско Шајатовиќ. Како што јави дописникот на МИА од Белград, наведените држави се најголеми купувачи на брашно од Србија, а испораките запреа кога привремено

Од Србија тргна 4.000 тона брашно за С. Македонија и Црна Гора

Од Србија тргна 4.000 тона брашно за С. Македонија и Црна Гора

Извозот на брашно од српските мелници тргна за Северна Македонија и Црна Гора, а се очекува одредени количини да бидат испорачани и во БиХ и Албанија, изјави директорот на Здружението „Житоунија“, Здравско Шајатовиќ. Како што јави дописникот на МИА од Белград, наведените држави се најголеми купувачи на брашно од Србија, а испораките запреа кога привремено

Од Србија тргна извозот на 4.000 тона брашно за Северна Македонија и Црна Гора

Од Србија тргна извозот на 4.000 тона брашно за Северна Македонија и Црна Гора

Извозот на брашно од српските мелници тргна за Северна Македонија и Црна Гора, а се очекува одредени количини да бидат испорачани и во БиХ и Албанија, изјави директорот на Здружението „Житоунија”, Здравско Шајатовиќ. Како што јави дописникот на МИА од Белград, наведените држави се најголеми купувачи на брашно од Србија, а испораките запреа кога привремено