притисни ентер »

Шон Пен снима документарец за убиениот новинар Кашоги

Шон Пен снима документарец за убиениот новинар Кашоги

Американскиот глумец Шон Пен се наоѓа денеска во Истанбул, каде работи на снимање документарен филм за новинарот Џамал Кашоги, кој на 2 октомври е убиен во саудискиот конзулат во тој турски град. Актерот, кој е добитник на два „Оскара“, пристигнал пред конзулатот, каде неговата екипа почнала со снимање. Медиумите пренесуваат видео снимка на која се

Еден од најпознатите актери во Холивуд снима филм за убиениот новинар

Еден од најпознатите актери во Холивуд снима филм за убиениот новинар

Американскиот актер Шон Пен го посети Истанбул каде што подготвува документарен филм за саудискиот новинар Џамал ​​Кашоги, кој беше убиен пред два месеци во саудискиот конзулат во градот. Турската новинска агенција „Анадолија“ наведува дека добитникот на два Оскари дошол пред саудискиот конзулат каде што снимала неговата екипа. Актерот (58) е познат

Еден од најпознатите актери во Холивуд снима филм за убиениот новинар

Еден од најпознатите актери во Холивуд снима филм за убиениот новинар

Американскиот актер Шон Пен го посети Истанбул каде што подготвува документарен филм за саудискиот новинар Џамал ​​Кашоги, кој беше убиен пред два месеци во саудискиот конзулат во градот. Турската новинска агенција „Анадолија“ наведува дека добитникот на два Оскари дошол пред саудискиот конзулат каде што снимала неговата екипа. Актерот (58) е познат

(ВИДЕО) Шон Пен снима документарец за убиениот новинар Кашоги

(ВИДЕО) Шон Пен снима документарец за убиениот новинар Кашоги

Американскиот глумец Шон Пен се наоѓа денеска во Истанбул, каде работи на снимање документарен филм за новинарот Џамал Кашоги, кој на 2 октомври е убиен во саудискиот конзулат во тој турски град. Актерот, кој е добитник на два „Оскара“, пристигнал пред конзулатот, каде неговата екипа почнала со снимање. Медиумите пренесуваат видео снимка на која се

Еден од најпознатите актери во Холивуд снима филм за убиениот новинар

Еден од најпознатите актери во Холивуд снима филм за убиениот новинар

Американскиот актер Шон Пен го посети Истанбул каде што подготвува документарен филм за саудискиот новинар Џамал ​​Кашоги, кој беше убиен пред два месеци во саудискиот конзулат во градот. Турската новинска агенција „Анадолија“ наведува дека добитникот на два Оскари дошол пред саудискиот конзулат каде што снимала неговата екипа. Актерот (58) е познат

ВИДЕО: Шон Пен снима документарец за убиениот новинар Кашоги

ВИДЕО: Шон Пен снима документарец за убиениот новинар Кашоги

ВИДЕО: Шон Пен снима документарец за убиениот новинар Кашоги Американскиот глумец Шон Пен се наоѓа денеска во Истанбул, каде работи на снимање документарен филм за новинарот Џамал Кашоги, кој на 2 октомври е убиен во саудискиот конзулат во тој турски град. Актерот, кој е добитник на два „Оскара“, пристигнал пред конзулатот, каде неговата екипа почнала

Шон Пен снима документарец за убиениот новинар Кашоги

Шон Пен снима документарец за убиениот новинар Кашоги

Американскиот глумец Шон Пен се наоѓа денеска во Истанбул, каде работи на снимање документарен филм за новинарот Џамал Кашоги, кој на 2 октомври е убиен во саудискиот конзулат во тој турски град. Актерот, кој е добитник на два „Оскара“, пристигнал пред конзулатот, каде неговата екипа почнала со снимање. Медиумите пренесуваат видео снимка на која се

Шон Пен снима филм за убиениот Кашоги: Познатиот актер пред капиите на конзулатот каде брутално бил ликвидиран новинарот

Шон Пен снима филм за убиениот Кашоги: Познатиот актер пред капиите на конзулатот каде брутално бил ликвидиран новинарот

Американскиот актер Шон Пен денес престојува во Истанбул, каде работи на снимањето на документарниот филм за новинарот Џамал Кашоги, кој на 2-ри октомври бил убиен во саудискиот конзулат во тој турски град. Пен, актер со два Оскари, бил виден пред саудискиот конзулат каде неговата екипа снимала. Медиумите пренеле видео снимка на која се гледа Пен во

Шон Пен снима документарец за убиениот новинар Кашоги

Шон Пен снима документарец за убиениот новинар Кашоги

Истанбул, 6 декември 2018 (МИА) – Американскиот глумец Шон Пен се наоѓа во Истанбул, каде работи на снимање документарен филм за новинарот Џамал Кашоги. Актерот, добитник на два „Оскара“, пристигнал пред конзулатот, каде неговата екипа почнала со снимање. Медиумите пренесуваат видео снимка на која се гледа Пен како разговара со камерманот пред оградата

Шон Пен снима документарец за убиениот новинар Кашоги

Шон Пен снима документарец за убиениот новинар Кашоги

Американскиот глумец Шон Пен се наоѓа денеска во Истанбул, каде работи на снимање документарен филм за новинарот Џамал Кашоги, кој на 2 октомври е убиен во саудискиот конзулат во тој турски град. Актерот, кој е добитник на два „Оскара“, пристигнал пред конзулатот, каде неговата екипа почнала со снимање. Медиумите пренесуваат видео снимка на која се

loading...
Шон Пен допатува во Истанбул, ќе снима документарец за убиениот новинар Кашоги (ВИДЕО)

Шон Пен допатува во Истанбул, ќе снима документарец за убиениот новинар Кашоги (ВИДЕО)

Американскиот глумец Шон Пен се наоѓа денеска во Истанбул, каде работи на снимање документарен филм за новинарот Џамал Кашоги, кој на 2 октомври е убиен во саудискиот конзулат во тој турски град. Актерот, кој е добитник на два „Оскара“, пристигнал пред конзулатот, каде неговата екипа почнала со снимање. Медиумите пренесуваат видео снимка на која

Шон Пен снима документарец за убиениот новинар Кашоги (видео)

Шон Пен снима документарец за убиениот новинар Кашоги (видео)

Американскиот глумец Шон Пен се наоѓа денеска во Истанбул, каде работи на снимање документарен филм за новинарот Џамал Кашоги, кој на 2 октомври е убиен во саудискиот конзулат во тој турски град. Актерот, кој е добитник на два „Оскара“, пристигнал пред конзулатот, каде неговата екипа почнала со снимање. Медиумите пренесуваат видео снимка на која се

Шон Пен снима документарец за убиениот Кашоги (видео)

Шон Пен снима документарец за убиениот Кашоги (видео)

Американскиот глумец Шон Пен се наоѓа денеска во Истанбул, каде работи на снимање документарен филм за новинарот Џамал Кашоги, кој на 2 октомври е убиен во саудискиот конзулат во тој турски град. Актерот, кој е добитник на два „Оскара“, пристигнал пред конзулатот, каде неговата екипа почнала со снимање. Медиумите пренесуваат видео снимка на која се

Шон Пен снима документарец за убиениот новинар Кашоги

Шон Пен снима документарец за убиениот новинар Кашоги

Американскиот глумец Шон Пен се наоѓа денеска во Истанбул, каде работи на снимање документарен филм за новинарот Џамал Кашоги, кој на 2 октомври е убиен во саудискиот конзулат во тој турски град. Актерот, кој е добитник на два „Оскара“, пристигнал пред конзулатот, каде неговата екипа почнала со снимање. Медиумите пренесуваат видео снимка на која се

Шон Пен снима документарец за убиениот новинар Кашоги (видео)

Шон Пен снима документарец за убиениот новинар Кашоги (видео)

Американскиот глумец Шон Пен се наоѓа денеска во Истанбул, каде работи на снимање документарен филм за новинарот Џамал Кашоги, кој на 2 октомври е убиен во саудискиот конзулат во тој турски град. Актерот, кој е добитник на два „Оскара“, пристигнал пред конзулатот, каде неговата екипа почнала со снимање. Медиумите пренесуваат видео снимка на која се

Шон Пен во Истанбул снима филм за брутално убиениот новинар Кашоги

Шон Пен во Истанбул снима филм за брутално убиениот новинар Кашоги

Турската државна агенција јави дека двојниот Оскаровец пред саудискиот конзулат во Истанбул го снимал документарниот филм за убиството на Кашоги , на 2 октомври годинава. Шон Пен (58) , познат по своите политички ставови и дебатите во САД , со својата екипа снима за бруталното убиство на новинарот , за што истрагата се уште не е завршена. Новинарот

Протекоа последните пораки на убиениот новинар: „Саудискиот принц е ѕвер

Протекоа последните пораки на убиениот новинар: „Саудискиот принц е ѕвер

Американски „СиЕнЕн“ ја објави содржината на приватните пораки кои што убиениот саудиски новинар Џамал Кашоги преку “WhatsApp” ги разменувал со активистот од Монтреал, Омар Алзахрани. Меѓу пораките кои што ги разменувале се наоѓаат и гласовни записи, фотографии и снимки, а од пораките сосема е јасно дека на Кашоги и тоа како му пречел подемот на саудискиот

Си Ен Ен: Кашоги остро го критикувал саудискиот принц преку телефонски пораки

Си Ен Ен: Кашоги остро го критикувал саудискиот принц преку телефонски пораки

Американската телевизија Си Ен Ен денеска објави пораки, кои преку социјалната мрежа „Вацап“ убиениот саудиски новинар џамал Кашоги ги разменувал со активистот од Монтреал, Омар Абдулазиз, а во кои, како што се наведува, за саудискиот престолонаследник Мохамед бин Салман истакнал дека е „ѕвер“ кој ќе „изеде се што му е на патот, дури и оние кои го

Си Ен Ен: Кашоги остро го критикувал саудискиот принц преку телефонски пораки

Си Ен Ен: Кашоги остро го критикувал саудискиот принц преку телефонски пораки

Американската телевизија Си Ен Ен денеска објави пораки, кои преку социјалната мрежа „Вацап“ убиениот саудиски новинар џамал Кашоги ги разменувал со активистот од Монтреал, Омар Абдулазиз, а во кои, како што се наведува, за саудискиот престолонаследник Мохамед бин Салман истакнал дека е „ѕвер“ кој ќе „изеде се што му е на патот, дури и оние кои го

Си Ен Ен: Кашоги остро го критикувал саудискиот принц преку телефонски пораки

Си Ен Ен: Кашоги остро го критикувал саудискиот принц преку телефонски пораки

Американската телевизија Си Ен Ен денеска објави пораки, кои преку социјалната мрежа „Вацап“ убиениот саудиски новинар џамал Кашоги ги разменувал со активистот од Монтреал, Омар Абдулазиз, а во кои, како што се наведува, за саудискиот престолонаследник Мохамед бин Салман истакнал дека е „ѕвер“ кој ќе „изеде се што му е на патот, дури и оние кои го